Furnizori Audio-Video

Cu o experienţă de peste 25 de ani, compania americană AMX realizează produse premiate şi recunoscute la nivel mondial, cu ajutorul cărora se pot controla şi automatiza toate echipamentele audio-video. Produsele AMX sunt integrate în săli de conferinţe, case, centre de comandă şi control, hoteluri.
Fondată în anul 1924, compania germană beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa echipamentelor audio profesionale - căşti, microfoane, sisteme de discuţii. Beyerdynamic dezvoltă şi produce soluţii inovatoare de cea mai înaltă calitate.
Biamp este cel mai important furnizor de echipamente profesionale audio digitale: procesoare digitale de sunet, mixere, amplificatoare, software de control al procesoarelor. Echipamentele Biamp se integrează în sisteme care pot fi instalate în aeroporturi, arene, săli de judecată, universităţi, corporaţii etc.
Cu o experienţă de peste 30 de ani, în care a realizat produse de cea mai bună calitate, a oferit servicii de top, a obţinut sute de premii de excelenţă pentru produsele sale şi a patentat numeroase soluţii inovatoare, Chief este unul dintre liderii industriei AV la nivel mondial. Chief produce suporturi, lifturi şi rack-uri pentru echipamente audio-video, apreciate în toată lumea.
Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru cinema, săli mari de audienţă, camere de control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie în întreaga lume.
Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
Crestron este lider mondial în producerea de sisteme avansate de automatizare şi control, oferind soluţii integrate pentru controlul sistemelor audio, video, reţelelor IP şi a PC-urilor. Echipamentele Crestron pot fi integrate în boardroom-uri, săli de conferinţă, săli de spectacol, locuinţe.
Dolby Laboratories este lider în industria tehnologiei audio. Compania şi-a început activitatea prin producerea sistemelor de reducere a zgomotului şi îmbunătăţirea calităţii sunetului. Soluţiile şi echipamentele pot fi integrate în săli de cinema, săli de spectacol, locuinţe.
Compania germană Element One este recunoscută la nivel mondial pentru creativitatea cu care a dezvoltat conceptul de display încastrabil în mobilier. Display-urile se pot deschide electric, printr-o simplă apăsare pe margine, permit reglarea unghiului de înclinare al ecranului şi sunt finisate manual.
Evoko este una dintre cele mai importante companii de pe piata solutiilor de management al salilor de intalniri. 
Compania germană Eyevis produce şi furnizează o gamă diversificată de soluţii şi echipamente, cum ar fi: LCD-uri, proiectoare DLP, soluţii videowall pentru dispecerate, proiectoare profesionale ESP, software-uri de management, accesorii profesionale etc.
Compania germană Friendlyway, începând cu anul 1998, este recunoscută pentru producerea de sisteme profesionale şi chioşcuri interactive destinate publicităţii digitale şi proiecte de digital signage de anvergură dezvoltate în Europa, Orientul Mijlociu şi America de Nord.
Harkness este lider mondial în producerea şi furnizarea ecranelor de proiecţie mari ce pot fi utilizate în domeniul cinematografiei. Soluţiile şi echipamentele oferite pot fi integrate în săli de cinematograf, săli de teatru, studiouri TV, centre de convenţie, săli de întâlniri, săli de training, parcuri tematice.
Înfiinţată în anul 1982, compania americană Jupiter Systems are o istorie de peste 27 de ani în furnizarea soluţiilor de procesare video ce vin în sprijinul cerinţelor în materie de securitate, apărare, transport, industrie, utilităţi publice, educaţie şi comunicare în afaceri.
Kramer Electronics este lider mondial în domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio şi video: distribuitoare, comutatoare, procesoare şi amplificatoare de semnal. Echipamentele Kramer se regăsesc într-o varietate de aplicaţii: de la soluţii simple la sisteme complexe integrate; soluţii rezidenţiale etc.
LG este lider mondial pe piaţa produselor electronice de consum, a comunicaţiilor mobile şi  a aparatelor electrocasnice. Compania produce şi furnizează o gamă variată de produse inovatoare pentru diferite domenii: medicină, educaţie, guvern, afaceri, rezidenţiale, retail.
LifeSize este prima companie care a dezvoltat şi livrat sisteme de videoconferinţă de înaltă definiţie. Compania produce sisteme de videoconferinţă şi echipamente de infrastructură care pot fi integrate în orice tip de sală de conferinţă, de training sau de întâlniri.
Cu peste 20 de ani de experienţă, Lund Halsey este recunoscut ca lider de piaţă în proiectarea, fabricarea şi instalarea de mobilier tehnic. Mobilierul furnizează soluţii definitive pentru camere de control, studiouri de televiziune, camere de securitate şi NOC'S.
Cu o istorie de peste 30 de ani de inovaţie, performanţă şi excelenţă în servicii de suport, Meyer Sound este un producător de top de incinte acustice şi echipamente de sonorizare high-end. 
Mitsubishi Electric propune prin divizia sa de produse de prezentare o gamă completă de videoproiectoare şi display-uri profesionale. Compania japoneză este recunoscută pentru calitatea echipamentelor oferite şi este principala opţiune pentru numeroşi utilizatori.
NEC Corporation este o companie de origine japoneză şi furnizează soluţii profesionale pentru IT, reţelistică şi comunicaţii. Un segment important al ofertei îl reprezintă soluţiile de cinema digital, NEC numărându-se printre cei mai importanţi furnizori din domeniu.
Cu sediul în Finlanda, Panphonics este lider mondial în producerea de incinte acustice cu sunet direcţionat. Tehnologia şi produsele companiei Panphonics sunt folosite în domeniul digital signage şi sunt caracterizate prin eleganţă, calitate şi simplitate în instalare.
Fondată în anul 1972, compania Philip Mobelmanufaktur GmbH este producătoare de mobilier premium specializat pentru birouri. Mobilierul integrează orice sistem AV high-end cum ar fi: display-urile LCD Element One, sistemele de discuţii Revoluto de la Beyerdynamic, prize AV mobile de la Extron.
Compania olandeză Projecta este producătorul nr. 1 în Europa de ecrane de proiecţie de calitate superioară. Projecta produce şi furnizează o gamă largă de produse de înaltă calitate, cum ar fi: ecrane electrice, ecrane cu acţionare manuală, ecrane portabile, mobilier de prezentare.
Compania QSC Audio Products este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente audio profesionale, precum: incinte acustice pentru toate tipurile de aplicaţii - de la boxe de tavan la cele de tip line-array, amplificatoare şi accesorii profesionale, procesoare digitale etc.
RGB Spectrum este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente dedicate aplicaţiilor audio-video, industriale şi militare. Compania deţine o gamă variată de produse cum ar fi: procesoare multi-imagine, display-uri multimedia, codecuri video, recordere digitale şi switchere.
Înfiinţată în anul 1938, compania Samsung are ca principal obiect de activitate: producţia de echipamente electronice şi IT. În prezent, Samsung este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de display-uri cu cristale lichide şi de telefoane mobile din noua generaţie.
Compania Sanako este lider mondial în tehnologia de învăţare a limbilor străine. Sanako dezvoltă soluţii de predare a limbilor străine, software de predare şi organizare a clasei, soluţii de învăţare virtuală şi dezvoltare profesională, cât şi asigurarea sprijinului clienţilor.
Shure Incorporated este o corporație americană de produse audio. A fost înființată în Chicago, Illinois în 1925 ca furnizor de kituri de piese radio. Compania a devenit un consumator și producător de componente electronice profesionale pentru microfoane, sisteme de conferință, mixere și procesarea semnalului digital.
Sierravideo Systems este un important furnizor de echipamente video şi audio de înaltă calitate pentru transmisiuni, post producţie şi prezentare. Compania oferă o gamă largă de sisteme de comutare, terminale şi produse pentru producţia de aplicaţii analogice, digitale şi HD.
Compania canadiană SMART Technologies este producătorul nr. 1 mondial de table şi sisteme interactive pentru mediul educaţional şi de afaceri. Din punct de vedere al tehnologiei folosite, SMART oferă soluţii pentru procesul de predare, şedinţe, prezentări sau sesiuni de training.
Compania germană Sommer Cable produce cabluri audio-video pentru cablare structurată de voce şi date. Dotate cu soluţii inovatoare de conectare, cablurile Sommer sunt ideale pentru: săli de conferinţă, studiouri de înregistrare, televiziune prin cablu, cinematografe, internet.
Compania norvegiană Tandberg este nr. 1 în domeniul videoconferinţei, sistemele sale fiind instalate în cele mai importante instituţii din întreaga lume. Tandberg produce sisteme de videoconferintţă şi echipamente de infrastructură dedicate tuturor tipurilor de săli de întâlniri sau de training.
Compania americană TvLog este una dintre cele mai importante companii dezvoltatoare de soluţii şi servicii hardware şi software din industria de broadcast. Compania oferă soluţii profesionale audio-video, servicii şi suport la cele mai înalte standarde.
VBrick este unul dintre cei mai importanţi furnizori în industria sistemelor şi soluţiilor video IP. Compania deţine o gamă diversificată de echipamente, precum: display-uri cu plasmă, LCD-uri, servere video, recordere video, software-uri de management etc.
Compania germană Warema este lider pe piaţa europeană în domeniul tehnicii de umbrire. Warema produce şi comercializează o gamă variată de soluţii şi sisteme performante destinate realizării de produse pentru protecţia solară: jaluzele, rulouri şi grilaje din aluminiu, parasolare de terasă, uşi de garaj de tip rulou.
Cu o istorie de peste 100 de ani, Yamaha este lider în afaceri şi dezvoltă o gamă variată de servicii şi produse: instrumente muzicale şi audio-video, produse legate de tehnologia informaţiei, servicii new media, mobilă pentru casă, componente auto, educaţie muzicală.