Furnizori Cinema

Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru cinema, săli mari de audienţă, camere de control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie în întreaga lume.
Dolby Laboratories este lider în industria tehnologiei audio. Compania şi-a început activitatea prin producerea sistemelor de reducere a zgomotului şi îmbunătăţirea calităţii sunetului. Soluţiile şi echipamentele pot fi integrate în săli de cinema, săli de spectacol, locuinţe.
Harkness este lider mondial în producerea şi furnizarea ecranelor de proiecţie mari ce pot fi utilizate în domeniul cinematografiei. Soluţiile şi echipamentele oferite pot fi integrate în săli de cinematograf, săli de teatru, studiouri TV, centre de convenţie, săli de întâlniri, săli de training, parcuri tematice.
Cu o istorie de peste 30 de ani de inovaţie, performanţă şi excelenţă în servicii de suport, Meyer Sound este un producător de top de incinte acustice şi echipamente de sonorizare high-end. 
NEC Corporation este o companie de origine japoneză şi furnizează soluţii profesionale pentru IT, reţelistică şi comunicaţii. Un segment important al ofertei îl reprezintă soluţiile de cinema digital, NEC numărându-se printre cei mai importanţi furnizori din domeniu.
Compania QSC Audio Products este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente audio profesionale, precum: incinte acustice pentru toate tipurile de aplicaţii - de la boxe de tavan la cele de tip line-array, amplificatoare şi accesorii profesionale, procesoare digitale etc.