Furnizori Comunicatii Unificate

Avaya este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de comunicaţii de afaceri. Compania furnizează soluţii pentru comunicaţii unificate, centre de contact, soluţii pentru date. Companii din întreaga lume beneficiază de soluţiile Avaya care eficientizează capacitatea de colaborarea şi relaţiile cu clienţii.
Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
GlobalMed este unul dintre principalii dezvoltatori de soluții avansate de telemedicină. Compania furnizează stații mobile sau portabile de telemedicină, stații mobile de telemedicină audiometrică, aplicații software pentru telemedicină, camere HD speciale, diverse aparate de măsurare și stetoscoape dedicate.
LifeSize este prima companie care a dezvoltat şi livrat sisteme de videoconferinţă de înaltă definiţie. Compania produce sisteme de videoconferinţă şi echipamente de infrastructură care pot fi integrate în orice tip de sală de conferinţă, de training sau de întâlniri.
LifeWatch este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare medicală ambulatorie. Compania oferă soluții pentru monitorizarea constantă a pacienților care suferă de aritmii, apnee obstructivă de somn, diverse afecțiuni cardiace etc.
Cu o echipă de specialiști cu experiență acumulată în companii de renume, precum Tandberg și Cisco, Pexip dorește să revoluționeze industria Comunicațiilor Unificate. Compania a dezvoltat o platformă software pentru videoconferință, flexibilă și scalabilă, ce permite integrarea într-o sesiune a multiple dispozitive audio-video.
Compania norvegiană Tandberg este nr. 1 în domeniul videoconferinţei, sistemele sale fiind instalate în cele mai importante instituţii din întreaga lume. Tandberg produce sisteme de videoconferintţă şi echipamente de infrastructură dedicate tuturor tipurilor de săli de întâlniri sau de training.
VBrick este unul dintre cei mai importanţi furnizori în industria sistemelor şi soluţiilor video IP. Compania deţine o gamă diversificată de echipamente, precum: display-uri cu plasmă, LCD-uri, servere video, recordere video, software-uri de management etc.