Furnizori Control Acces

Assa Abloy este lider global în soluţii de deschiderea uşilor, dedicate satisfacerii nevoilor de securitate, siguranţă şi confort ale utilizatorilor finali. Grupul are o poziţie de lider în domenii cum ar fi: controlul accesului, tehnologia de identificare, uşi automate şi securitate hotelieră.
Automatic Systems este lider în echipamente de control acces şi pietonal. Sistemele de maximă securitate au aplicabilitate în domenii precum: aeroporturi, transportul în comun, autostrăzi, bănci, ambasade, unităţi militare, şcoli şi universităţi, clădiri de birouri, spaţii industriale etc.
Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Compania americană HID este lider în furnizarea de soluţii de acces şi ID management. Compania dezvoltă, produce şi comercializează următoarele produse: componente ID, control acces corporativ, soluţii pentru tranzacţiile financiare, soluţii de transport, diverse soluţii industriale sau de producţie.
Honeywell oferă o gamă variată şi complexă de produse şi servicii cum ar fi: tehnologii inovatoare în producţia de echipamente pentru aviaţie la graniţa spaţiului cosmic, soluţii pentru siguranţa şi confortul clădirilor şi caselor, eficienţa marilor procese industriale într-un mediu ecologic sigur etc.
Cu o experienţă de peste 145 de ani, Kaba este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de echipamente premium pentru control acces. Kaba deţine o gamă completă de sisteme de control acces electronic şi mecanic, sisteme de control al cheilor, ideale pentru mediul industrial, hotelier etc.
Morse Watchmans este unul dintre liderii mondiali în producţia de sisteme electronice pentru managementul cheilor şi cardurilor de acces. Soluţiile producătorului au aplicaţii în diverse domenii, precum: cazinouri, hoteluri, clădiri de birouri, showroom-uri auto, penitenciare, secţii de poliţie, spitale şi policlinici.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Nedap este un experimentat furnizor de soluţii bazate pe tehnologie RFID: identificare de la distanţă autovehicule şi şoferi, management al parcărilor şi parcurilor auto, control acces.
Paxton Access este cel mai important furnizor britanic de soluţii şi echipamente pentru controlul accesului. Echipa Paxton Access se axează pe proiectarea unor sisteme de control acces şi pontaj modulare şi centralizate, ce conţin caracteristici importante pentru utilizatori: fiabilitate şi uşurinţă în uilizare.
Primion se numară printre cei mai importanţi furnizori de soluţii de securitate din Europa. Compania de origine germană oferă soluţii de top pentru sisteme integrate de securitate, control acces, pontaj, supraveghere video.
Suprema este unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamante şi soluţii biometrice. Compania comercializează o gamă diversificată de soluţii şi produse precum: scannere biometrice, cititoare de carduri biometrice, sisteme de control acces biometrice etc.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.