Furnizori Data Center

Avaya este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de comunicaţii de afaceri. Compania furnizează soluţii pentru comunicaţii unificate, centre de contact, soluţii pentru date. Companii din întreaga lume beneficiază de soluţiile Avaya care eficientizează capacitatea de colaborarea şi relaţiile cu clienţii.
Fondată în anul 1984, compania suedeză Axis Communications este lider mondial în domeniul infrastructurii reţelelor de supraveghere video. Gama de produse Axis include: camere IP Megapixel, camere IP PTZ, camere IP tip Dome, videoservere, decodoare video, software de management.
Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
Lider la nivel mondial, Eaton este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente electrice de joasă tensiune şi de soluţii de automatizare. Compania oferă o gamă completă de produse şi servicii în domenii precum: industrie, guvern, educaţie, retail, rezidenţial, spaţii de birouri etc.
Esser este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente specializate în semnalizarea incendiului - senzori pentru detecţia incendiilor. Mai bine de 35 de ani, competenţa, inovaţia şi piaţa orientată către client au modelat dezvoltarea cu succes a brandului de produs Esser.
Cu o experienţă de peste 145 de ani, Kaba este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de echipamente premium pentru control acces. Kaba deţine o gamă completă de sisteme de control acces electronic şi mecanic, sisteme de control al cheilor, ideale pentru mediul industrial, hotelier etc.
Suprema este unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamante şi soluţii biometrice. Compania comercializează o gamă diversificată de soluţii şi produse precum: scannere biometrice, cititoare de carduri biometrice, sisteme de control acces biometrice etc.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.
Wagner este furnizor de soluţii complete de prevenire, detecţie şi stingere a incendiilor. Compania produce sisteme ecologice pe bază de azot, argon, Novec 1230, FM 200 dar şi sisteme pe bază de CO2. De asemenea Wagner furnizează soluţii informatice de integrare a sistemelor de siguranţă, securitate şi BMS.
Xtralis furnizează soluţii de siguranţă şi securitate. Compania este renumită pentru sitemele de detecţie a incendiilor şi este inventatoarea sistemului de detecţie a fumului prin aspiraţie (VESDA). Sistemul de detecţie a fumului în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID) este, de asemenea o inovaţie Xtralis.