Furnizori Detectie Efractie

Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Honeywell oferă o gamă variată şi complexă de produse şi servicii cum ar fi: tehnologii inovatoare în producţia de echipamente pentru aviaţie la graniţa spaţiului cosmic, soluţii pentru siguranţa şi confortul clădirilor şi caselor, eficienţa marilor procese industriale într-un mediu ecologic sigur etc.
OPTEX Co. Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, iar senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior sunt distribuiți la nivel mondial. OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial.
Primion se numară printre cei mai importanţi furnizori de soluţii de securitate din Europa. Compania de origine germană oferă soluţii de top pentru sisteme integrate de securitate, control acces, pontaj, supraveghere video.
Risco Group este unul dintre liderii la nivel mondial în industria securităţii. Compania de origine israelină dezvoltă o gamă diversificată de  soluţii şi sisteme pentru securitate integrată, supraveghere video, detecţie efracţie, control acces şi detecţie incendiu.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.