Furnizori Detectie Incendiu

Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Esser este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente specializate în semnalizarea incendiului - senzori pentru detecţia incendiilor. Mai bine de 35 de ani, competenţa, inovaţia şi piaţa orientată către client au modelat dezvoltarea cu succes a brandului de produs Esser.
Honeywell oferă o gamă variată şi complexă de produse şi servicii cum ar fi: tehnologii inovatoare în producţia de echipamente pentru aviaţie la graniţa spaţiului cosmic, soluţii pentru siguranţa şi confortul clădirilor şi caselor, eficienţa marilor procese industriale într-un mediu ecologic sigur etc.
Compania austriacă Schrack Seconet ocupă poziţia de lider internaţional în următoarele domenii: detecţie incendii, sisteme de securitate şi comunicaţii. Produsele oferite de companie sunt folosite atât în zonele industriale şi comerciale, cât şi în spitale, aeroporturi, instituţii guvernamentale şi financiare.
STI comercializează o gamă unică de produse în întreaga lume, destinate prevenirii alarmelor false de incendiu şi protecţiei împotriva actelor de vandalism sau furt al elementelor componente ale sistemelor de securitate, cum ar fi: detectoare de fum, cititoare, tastaturi, centrale sau extintoare de incendiu.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.
Wagner este furnizor de soluţii complete de prevenire, detecţie şi stingere a incendiilor. Compania produce sisteme ecologice pe bază de azot, argon, Novec 1230, FM 200 dar şi sisteme pe bază de CO2. De asemenea Wagner furnizează soluţii informatice de integrare a sistemelor de siguranţă, securitate şi BMS.
Xtralis furnizează soluţii de siguranţă şi securitate. Compania este renumită pentru sitemele de detecţie a incendiilor şi este inventatoarea sistemului de detecţie a fumului prin aspiraţie (VESDA). Sistemul de detecţie a fumului în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID) este, de asemenea o inovaţie Xtralis.