Furnizori Digital Signage

Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru cinema, săli mari de audienţă, camere de control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie în întreaga lume.
Compania germană Friendlyway, începând cu anul 1998, este recunoscută pentru producerea de sisteme profesionale şi chioşcuri interactive destinate publicităţii digitale şi proiecte de digital signage de anvergură dezvoltate în Europa, Orientul Mijlociu şi America de Nord.
Kramer Electronics este lider mondial în domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio şi video: distribuitoare, comutatoare, procesoare şi amplificatoare de semnal. Echipamentele Kramer se regăsesc într-o varietate de aplicaţii: de la soluţii simple la sisteme complexe integrate; soluţii rezidenţiale etc.
LG este lider mondial pe piaţa produselor electronice de consum, a comunicaţiilor mobile şi  a aparatelor electrocasnice. Compania produce şi furnizează o gamă variată de produse inovatoare pentru diferite domenii: medicină, educaţie, guvern, afaceri, rezidenţiale, retail.
Mitsubishi Electric propune prin divizia sa de produse de prezentare o gamă completă de videoproiectoare şi display-uri profesionale. Compania japoneză este recunoscută pentru calitatea echipamentelor oferite şi este principala opţiune pentru numeroşi utilizatori.
Cu sediul în Finlanda, Panphonics este lider mondial în producerea de incinte acustice cu sunet direcţionat. Tehnologia şi produsele companiei Panphonics sunt folosite în domeniul digital signage şi sunt caracterizate prin eleganţă, calitate şi simplitate în instalare.
Înfiinţată în anul 1938, compania Samsung are ca principal obiect de activitate: producţia de echipamente electronice şi IT. În prezent, Samsung este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de display-uri cu cristale lichide şi de telefoane mobile din noua generaţie.