Furnizori Identificare si Colectare Automata a Datelor

Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
Datalogic este un important  producător in industria soluţiilor de identificare şi colectare automată a datelor. Compania de origine italienească furnizează cititoare pentru coduri de bare, computere mobile pentru colectarea de date, sisteme optice şi RFID.
Datamax-O`Neill este furnizor de soluţii profesionale de imprimare etichete adezive cu coduri de bare, imprimare facturi, chitanţe, bonuri etc. Producătorul american oferă atât soluţii fixe, cât şi portabile.
Intermec este furnizor de soluţii pentru managementul lanţului logistic. Compania ofera dispozitive de inregistrare a informatiilor de inventar, bazate pe tehnologia cu coduri de bare sau RFID. Soluţiile Intermec sunt utilizate în diverse domenii, de la retail  şi sevicii de teren până la depozitare şi producţie.
Motorola Solutions este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de soluţii profesionale de înregistrare a datelor (scanere pentru coduri de bare sau dispozitive RFID). Soluţiile Motorola sunt utilizate atât în retail şi în managementul depozitelor cât şi în aplicaţii din domeniul sănătăţii.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Nedap este un experimentat furnizor de soluţii bazate pe tehnologie RFID: identificare de la distanţă autovehicule şi şoferi, management al parcărilor şi parcurilor auto, control acces.
Seagull Scientific este unul dintre cei mai renumiţi furnizori de software pentru generea de etichete. Bar Tender este cel mai important produs al companiei şi este apreciat de utilizatorii, distribuitorii şi fabricanţii de imprimante din toată lumea pentru viteza de lucru şi flexibilitatea sa.
Zebra Technologies oferă o gamă variată de soluţii de identificare, urmărire şi gestionare a bunurilor. Compania americană furnizează imprimante digitale, solutii RFID, soluţii software şi hardware dedicate