Furnizori Infrastructura Comunicatii

Avaya este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de comunicaţii de afaceri. Compania furnizează soluţii pentru comunicaţii unificate, centre de contact, soluţii pentru date. Companii din întreaga lume beneficiază de soluţiile Avaya care eficientizează capacitatea de colaborarea şi relaţiile cu clienţii.
Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
Guntermann & Drunck este unul dintre cei mai imporanţi producători de soluţii KVM analog şi digitale. Toate soluţiile furnizate garantează performanţe ridicate, fără o latenţă perceptibilă sau pierderi din consola de lucru la utilizator. Compania este de origine germană şi a fost fondată în anul 1985.
Compania R&M este un furnizor de soluţii pasive de cablare pentru reţelele de comunicare de înaltă calitate. Soluţiile şi produsele de excepţie din domeniul conecticii de cupru şi fibră optică i-au adus companiei reputaţia de lider în clasa echipamentelor premium.