Furnizori IT & C

Avaya este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de comunicaţii de afaceri. Compania furnizează soluţii pentru comunicaţii unificate, centre de contact, soluţii pentru date. Companii din întreaga lume beneficiază de soluţiile Avaya care eficientizează capacitatea de colaborarea şi relaţiile cu clienţii.
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri în peste 100 de ţări din întreaga lume.
Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
Datalogic este un important  producător in industria soluţiilor de identificare şi colectare automată a datelor. Compania de origine italienească furnizează cititoare pentru coduri de bare, computere mobile pentru colectarea de date, sisteme optice şi RFID.
Datamax-O`Neill este furnizor de soluţii profesionale de imprimare etichete adezive cu coduri de bare, imprimare facturi, chitanţe, bonuri etc. Producătorul american oferă atât soluţii fixe, cât şi portabile.
Lider la nivel mondial, Eaton este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente electrice de joasă tensiune şi de soluţii de automatizare. Compania oferă o gamă completă de produse şi servicii în domenii precum: industrie, guvern, educaţie, retail, rezidenţial, spaţii de birouri etc.
Fortinet este o companie înființată în 2000, care furnizează securitate amplă, realmente integrată, de înaltă performanță, pentru întreaga infrastructură IT. Compania oferă produse de securitate de vârf pentru rețele, conținut și acces securizat care reunesc inteligența și munca pentru a forma un tot integrat.
Compania de origine japoneză este unul dintre principalii furnizori de soluţii IT&C pentru business. Fujitsu produce o gamă completă de echipamente profesionale de la servere, sisteme de stocare şi infrastructură pentru reţele până la sisteme pentru telecomunicaţii şi soluţii integrate.
Guntermann & Drunck este unul dintre cei mai imporanţi producători de soluţii KVM analog şi digitale. Toate soluţiile furnizate garantează performanţe ridicate, fără o latenţă perceptibilă sau pierderi din consola de lucru la utilizator. Compania este de origine germană şi a fost fondată în anul 1985.
Intermec este furnizor de soluţii pentru managementul lanţului logistic. Compania ofera dispozitive de inregistrare a informatiilor de inventar, bazate pe tehnologia cu coduri de bare sau RFID. Soluţiile Intermec sunt utilizate în diverse domenii, de la retail  şi sevicii de teren până la depozitare şi producţie.
Juniper Networks este liderul din domeniul inovației pentru rețele. Compania a fost înființată în 1996 și are sediul în Sunnyvale, California. Juniper Networks oferă acel tip de gândire inovatoare, performanță, automatizare și angajament care fac posibile cele mai bune rețele din lume.
Fondată în anul 1975, Microsoft este cea mai mare companie producătoare de servicii de software, servicii şi tehnologii Internet pentru calculatoarele personale şi pentru mediul de business. Compania oferă o gamă variată de produse şi servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite.
Motorola Solutions este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de soluţii profesionale de înregistrare a datelor (scanere pentru coduri de bare sau dispozitive RFID). Soluţiile Motorola sunt utilizate atât în retail şi în managementul depozitelor cât şi în aplicaţii din domeniul sănătăţii.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Nedap este un experimentat furnizor de soluţii bazate pe tehnologie RFID: identificare de la distanţă autovehicule şi şoferi, management al parcărilor şi parcurilor auto, control acces.
Nimble Storage a fost înființată în 2008 în San Jose, California și este lider în configurații de stocare hibridă optimizate, concepute să ajute organizațiilor în maximizarea timpului de funcționare și disponibilitatea aplicațiilor lor critice.
Compania R&M este un furnizor de soluţii pasive de cablare pentru reţelele de comunicare de înaltă calitate. Soluţiile şi produsele de excepţie din domeniul conecticii de cupru şi fibră optică i-au adus companiei reputaţia de lider în clasa echipamentelor premium.
Seagull Scientific este unul dintre cei mai renumiţi furnizori de software pentru generea de etichete. Bar Tender este cel mai important produs al companiei şi este apreciat de utilizatorii, distribuitorii şi fabricanţii de imprimante din toată lumea pentru viteza de lucru şi flexibilitatea sa.
Zebra Technologies oferă o gamă variată de soluţii de identificare, urmărire şi gestionare a bunurilor. Compania americană furnizează imprimante digitale, solutii RFID, soluţii software şi hardware dedicate