Furnizori Monitorizare si Control

Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru cinema, săli mari de audienţă, camere de control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie în întreaga lume.
Crestron este lider mondial în producerea de sisteme avansate de automatizare şi control, oferind soluţii integrate pentru controlul sistemelor audio, video, reţelelor IP şi a PC-urilor. Echipamentele Crestron pot fi integrate în boardroom-uri, săli de conferinţă, săli de spectacol, locuinţe.
Compania germană Eyevis produce şi furnizează o gamă diversificată de soluţii şi echipamente, cum ar fi: LCD-uri, proiectoare DLP, soluţii videowall pentru dispecerate, proiectoare profesionale ESP, software-uri de management, accesorii profesionale etc.
Înfiinţată în anul 1982, compania americană Jupiter Systems are o istorie de peste 27 de ani în furnizarea soluţiilor de procesare video ce vin în sprijinul cerinţelor în materie de securitate, apărare, transport, industrie, utilităţi publice, educaţie şi comunicare în afaceri.
Kramer Electronics este lider mondial în domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio şi video: distribuitoare, comutatoare, procesoare şi amplificatoare de semnal. Echipamentele Kramer se regăsesc într-o varietate de aplicaţii: de la soluţii simple la sisteme complexe integrate; soluţii rezidenţiale etc.
Cu peste 20 de ani de experienţă, Lund Halsey este recunoscut ca lider de piaţă în proiectarea, fabricarea şi instalarea de mobilier tehnic. Mobilierul furnizează soluţii definitive pentru camere de control, studiouri de televiziune, camere de securitate şi NOC'S.
Mitsubishi Electric propune prin divizia sa de produse de prezentare o gamă completă de videoproiectoare şi display-uri profesionale. Compania japoneză este recunoscută pentru calitatea echipamentelor oferite şi este principala opţiune pentru numeroşi utilizatori.
RGB Spectrum este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente dedicate aplicaţiilor audio-video, industriale şi militare. Compania deţine o gamă variată de produse cum ar fi: procesoare multi-imagine, display-uri multimedia, codecuri video, recordere digitale şi switchere.
Înfiinţată în anul 1938, compania Samsung are ca principal obiect de activitate: producţia de echipamente electronice şi IT. În prezent, Samsung este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de display-uri cu cristale lichide şi de telefoane mobile din noua generaţie.