Furnizori Parcari off-street

Automatic Systems este lider în echipamente de control acces şi pietonal. Sistemele de maximă securitate au aplicabilitate în domenii precum: aeroporturi, transportul în comun, autostrăzi, bănci, ambasade, unităţi militare, şcoli şi universităţi, clădiri de birouri, spaţii industriale etc.
Fondată în anul 1984, compania suedeză Axis Communications este lider mondial în domeniul infrastructurii reţelelor de supraveghere video. Gama de produse Axis include: camere IP Megapixel, camere IP PTZ, camere IP tip Dome, videoservere, decodoare video, software de management.
Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Conduent este liderul global pe piața sistemelor de parcare. Compania ofera o soluție completă ce include echipamente, sistem de gestiune a parcării, instalare și mentenanță. 
Parkeon si Cale, liderii in solutiile de parking si ticketing pentru transport, si-au unit fortele pentru a crea o noua entitata globala ce va purta numele de Flowbird. Denumirea este inspirata de usurinta cu care pasarile se misca rapid si sigur intr-un stol.
Companie cu sediul in Munchen, Germania a fost fondata ca parte din Siemens. Portofoliu de produse cuprinde sistemele de ghidare in parcari cu prezenta in peste 40 de tari si cu un renume in piata pentru tehnologia durabila oferita. Produsele sunt imbunatatite de solutiile software integrate, adaptate nevoilor clientilor.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Nedap este un experimentat furnizor de soluţii bazate pe tehnologie RFID: identificare de la distanţă autovehicule şi şoferi, management al parcărilor şi parcurilor auto, control acces.