Furnizori Pontaj

Paxton Access este cel mai important furnizor britanic de soluţii şi echipamente pentru controlul accesului. Echipa Paxton Access se axează pe proiectarea unor sisteme de control acces şi pontaj modulare şi centralizate, ce conţin caracteristici importante pentru utilizatori: fiabilitate şi uşurinţă în uilizare.
Primion se numară printre cei mai importanţi furnizori de soluţii de securitate din Europa. Compania de origine germană oferă soluţii de top pentru sisteme integrate de securitate, control acces, pontaj, supraveghere video.
Suprema este unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamante şi soluţii biometrice. Compania comercializează o gamă diversificată de soluţii şi produse precum: scannere biometrice, cititoare de carduri biometrice, sisteme de control acces biometrice etc.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.