Furnizori Pro Audio & Lumini

Alustage este lider pe plan mondial în fabricarea de sisteme profesionale şi standuri pentru instrumente muzicale. Compania oferă clienţilor săi produse profesionale performante la cel mai înalt nivel şi asigură un maximum de siguranţă pentru utilizatori.
Fondată în anul 1924, compania germană beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa echipamentelor audio profesionale - căşti, microfoane, sisteme de discuţii. Beyerdynamic dezvoltă şi produce soluţii inovatoare de cea mai înaltă calitate.
Biamp este cel mai important furnizor de echipamente profesionale audio digitale: procesoare digitale de sunet, mixere, amplificatoare, software de control al procesoarelor. Echipamentele Biamp se integrează în sisteme care pot fi instalate în aeroporturi, arene, săli de judecată, universităţi, corporaţii etc.
Clay Paky este un brand de referinţă la nivel mondial în sectorul sistemelor de iluminat profesional. Sectoarele profesionale care folosesc echipamente Clay Paky sunt: teatrele, televiziunile, cluburile şi discotecile, centrele comerciale, parcurile, prezentările industriale, sălile de conferinţă, showroom-urile auto etc.
Compania JB Lighting furnizează echipamente profesionale de control şi iluminat. În prezent compania comercializează o gamă largă de echipamente cum ar fi: lumini mobile, LED-uri, console şi dimmere de iluminta, servere media, accesorii etc.
Kramer Electronics este lider mondial în domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio şi video: distribuitoare, comutatoare, procesoare şi amplificatoare de semnal. Echipamentele Kramer se regăsesc într-o varietate de aplicaţii: de la soluţii simple la sisteme complexe integrate; soluţii rezidenţiale etc.
Cu o istorie de peste 30 de ani de inovaţie, performanţă şi excelenţă în servicii de suport, Meyer Sound este un producător de top de incinte acustice şi echipamente de sonorizare high-end. 
Cu o istorie de peste 75 de ani de experienţă, Telex este unul dintre cei mai mari producători de echipamente profesionale pentru comunicaţii. Echipamentele Telex se integrează în sisteme ce pot fi instalate si utilizate în: baze militare, instituţii guvernamentale şi de învăţământ, centre de asistenţă socială şi medicală.
Cu o istorie de peste 100 de ani, Yamaha este lider în afaceri şi dezvoltă o gamă variată de servicii şi produse: instrumente muzicale şi audio-video, produse legate de tehnologia informaţiei, servicii new media, mobilă pentru casă, componente auto, educaţie muzicală.
Compania Zero 88 produce şi furnizează echipamente profesionale de control şi iluminat pentru mii de locaţii din întreaga lume. Gama de produse comercializată de cei de la Zero 88 cuprinde: console şi dimmere, corpuri de iluminat, echipamente de control, software visual etc.