Furnizori Securitate

Compania japoneză Aiphone face parte dintre cei mai importanţi furnizori în domeniul video interfoniei. Gama Aiphone include sisteme profesionale atât pentru reşedintele individuale, colective, cât şi pentru parcurile rezidenţiale cu până la 250 de apartamente/case.
Assa Abloy este lider global în soluţii de deschiderea uşilor, dedicate satisfacerii nevoilor de securitate, siguranţă şi confort ale utilizatorilor finali. Grupul are o poziţie de lider în domenii cum ar fi: controlul accesului, tehnologia de identificare, uşi automate şi securitate hotelieră.
Automatic Systems este lider în echipamente de control acces şi pietonal. Sistemele de maximă securitate au aplicabilitate în domenii precum: aeroporturi, transportul în comun, autostrăzi, bănci, ambasade, unităţi militare, şcoli şi universităţi, clădiri de birouri, spaţii industriale etc.
Fondată în anul 1984, compania suedeză Axis Communications este lider mondial în domeniul infrastructurii reţelelor de supraveghere video. Gama de produse Axis include: camere IP Megapixel, camere IP PTZ, camere IP tip Dome, videoservere, decodoare video, software de management.
Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Fondată în anul 2007, compania israeliană BriefCam este dezvoltatoarea tehnologiei Video Synopsis. Această tehnologie inovatoare oferă posibilitatea parcurgerii în numai câteva minute a ore întregi de înregistrări ale camerelor de supraveghere video.
Commend UK este una dintre cele mai apreciate companii care proiectează şi produce o gamă vaiată de soluţii integrate de intercomunicaţii pentru întreaga lume. Compania oferă sisteme de intercomunicare pentru spaţii rezidenţiale, sisteme de comunicare vocală în caz de urgenţă etc.
Cu o experiență de peste 20 de ani, Detection Technologies este o companie specializată în proiectarea și producerea sistemelor de detecție a efracției.
Compania americană HID este lider în furnizarea de soluţii de acces şi ID management. Compania dezvoltă, produce şi comercializează următoarele produse: componente ID, control acces corporativ, soluţii pentru tranzacţiile financiare, soluţii de transport, diverse soluţii industriale sau de producţie.
Hikvision Digital Technology este un furnizor de produse și soluții de supraveghere video, cu sediul în Hangzhou. 
Honeywell oferă o gamă variată şi complexă de produse şi servicii cum ar fi: tehnologii inovatoare în producţia de echipamente pentru aviaţie la graniţa spaţiului cosmic, soluţii pentru siguranţa şi confortul clădirilor şi caselor, eficienţa marilor procese industriale într-un mediu ecologic sigur etc.
Cu o experienţă de peste 145 de ani, Kaba este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de echipamente premium pentru control acces. Kaba deţine o gamă completă de sisteme de control acces electronic şi mecanic, sisteme de control al cheilor, ideale pentru mediul industrial, hotelier etc.
Microlight este cel mai mare producător din lume de iluminatoare cu infraroşu, ce sunt utilizate împreună cu camerele video pentru monitorizarea în condiţii de întuneric. Gama aplicaţiilor în care acest tip de produs poate fi integrat începe cu birouri, lifturi, cabine şi continuă până la cinematografe, cluburi, cazinouri etc.
Milestone Systems este lider mondial în dezvoltarea software-ului de platformă deschisă, utilizat în gestionarea reţelei IP a sistemelor de supraveghere video. Soluţiile oferite de Milestone pot fi integrate în întreaga lume, în următoarele sectoare de activitate: retail, educaţie, sănătate, transport, militar, guvern, finanţe.
Morse Watchmans este unul dintre liderii mondiali în producţia de sisteme electronice pentru managementul cheilor şi cardurilor de acces. Soluţiile producătorului au aplicaţii în diverse domenii, precum: cazinouri, hoteluri, clădiri de birouri, showroom-uri auto, penitenciare, secţii de poliţie, spitale şi policlinici.
Fondată în anul 1999 de către o echipă de ingineri, compania Navtech Radar comercializează o gamă diversificată de senzori radar pentru aplicaţiile industriale. Echipamentele şi soluţiile oferite de companie se axează pe supravegherea video a aeroporturilor, a autostrăzilor, a spaţiilor industriale etc.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Nedap este un experimentat furnizor de soluţii bazate pe tehnologie RFID: identificare de la distanţă autovehicule şi şoferi, management al parcărilor şi parcurilor auto, control acces.
OPTEX Co. Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, iar senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior sunt distribuiți la nivel mondial. OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial.
Paxton Access este cel mai important furnizor britanic de soluţii şi echipamente pentru controlul accesului. Echipa Paxton Access se axează pe proiectarea unor sisteme de control acces şi pontaj modulare şi centralizate, ce conţin caracteristici importante pentru utilizatori: fiabilitate şi uşurinţă în uilizare.
Primion se numară printre cei mai importanţi furnizori de soluţii de securitate din Europa. Compania de origine germană oferă soluţii de top pentru sisteme integrate de securitate, control acces, pontaj, supraveghere video.
Raytec, companie înființată în 2005, cu sediul în UK, este lider global al soluțiilor de iluminare cu LED pentru securitate și siguranță. 
Risco Group este unul dintre liderii la nivel mondial în industria securităţii. Compania de origine israelină dezvoltă o gamă diversificată de  soluţii şi sisteme pentru securitate integrată, supraveghere video, detecţie efracţie, control acces şi detecţie incendiu.
Seetec, companie înființată în 1996, este unul dintre liderii globali pe piața de video management software din Europa. Începând cu anul 2000, Seetec dezvoltă și distribuie soluții software pentru aplicații de securitate.
Sicurit este una dintre cele mai de încredere şi tehnologizate companii de securitate de pe piaţă, oferind sisteme de pază perimetrală. Compania dezvoltă sisteme de protecţie atât pentru zone industriale şi comerciale, cât şi pentru aeroporturi, instituţii guvernamentale şi financiare, baze militare şi penitenciare.
Sorhea, companie înființată în 1987, proiectează și produce sisteme de detecție efracție, sisteme utilizate pentru a securiza șantierele industriale sau private. 
Suprema este unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamante şi soluţii biometrice. Compania comercializează o gamă diversificată de soluţii şi produse precum: scannere biometrice, cititoare de carduri biometrice, sisteme de control acces biometrice etc.
Tamron este lider în producerea de obiective şi sisteme optice dedicate domeniilor: video, industrial, digital, ştiinţific şi foto. Compania dezvoltă cele mai performante lentile utilizate în domeniul securităţii, destinate în special instalatorilor de TVCI, dealerilor, consumatorilor finali şi integratorilor de sisteme.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.
Companie înființată în 1986, Videotec proiectează produse moderne pentru industria de supraveghere video profesională.