Securitate Date

Securitate Date

Una din caracteristicele esenţiale ale societăţii moderne este informatizarea. La rândul lor, sistemele informatice sunt caracterizate de o vulnerabilitate crescută, uşor evidenţiabilă prin numărul mare de accesări neautorizate ale datelor organizaţiilor şi instituţiilor.

Gravitatea unui astfel de fenomen este cu atât mai mare cu cât sistemele informatice pot deservi elemente vitale pentru orice societate, de la armată, spitale, transport până la bănci, burse de valori.

Accesul la internet sau intranet, slaba pregătire a unora dintre administratori, operatori sau utilizatori pot genera oricând breşe în sistemele informatice.

Securitatea datelor devine astfel un domeniu de interes major pentru toate sectoarele societăţii informaţionale, deoarece informaţia este una dintre resursele cele mai importante ale oricărei instituţii. Din aceste considerente, soluţiile de securitate a datelor cunosc evoluţii substanţiale în perioade foarte scurte de timp.

AVITECH pune la dispoziţia clienţilor săi specialişti capabili să conceapă soluţiile optime pentru fiecare situaţie particulară, indiferent de complexitatea ei, pentru o protecţie optimă a datelor şi informaţiilor. 

Oferta companiei conţine următoarele soluţii şi servicii pentru securitatea datelor: 

  • Configurare routere/firewall
  • Instalare şi configurare servere de autentificare
  • Instalare şi configurare programe antivirus
  • Soluţii de backup şi stocare date

Cere oferta personalizata

Furnizori Echipamente Referinte securitate date