Furnizori Securitate Perimetrala

Fondată în anul 1984, compania suedeză Axis Communications este lider mondial în domeniul infrastructurii reţelelor de supraveghere video. Gama de produse Axis include: camere IP Megapixel, camere IP PTZ, camere IP tip Dome, videoservere, decodoare video, software de management.
Cu o experiență de peste 20 de ani, Detection Technologies este o companie specializată în proiectarea și producerea sistemelor de detecție a efracției.
Milestone Systems este lider mondial în dezvoltarea software-ului de platformă deschisă, utilizat în gestionarea reţelei IP a sistemelor de supraveghere video. Soluţiile oferite de Milestone pot fi integrate în întreaga lume, în următoarele sectoare de activitate: retail, educaţie, sănătate, transport, militar, guvern, finanţe.
Fondată în anul 1999 de către o echipă de ingineri, compania Navtech Radar comercializează o gamă diversificată de senzori radar pentru aplicaţiile industriale. Echipamentele şi soluţiile oferite de companie se axează pe supravegherea video a aeroporturilor, a autostrăzilor, a spaţiilor industriale etc.
OPTEX Co. Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, iar senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior sunt distribuiți la nivel mondial. OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial.
Sicurit este una dintre cele mai de încredere şi tehnologizate companii de securitate de pe piaţă, oferind sisteme de pază perimetrală. Compania dezvoltă sisteme de protecţie atât pentru zone industriale şi comerciale, cât şi pentru aeroporturi, instituţii guvernamentale şi financiare, baze militare şi penitenciare.
Sorhea, companie înființată în 1987, proiectează și produce sisteme de detecție efracție, sisteme utilizate pentru a securiza șantierele industriale sau private. 
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.
Xtralis furnizează soluţii de siguranţă şi securitate. Compania este renumită pentru sitemele de detecţie a incendiilor şi este inventatoarea sistemului de detecţie a fumului prin aspiraţie (VESDA). Sistemul de detecţie a fumului în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID) este, de asemenea o inovaţie Xtralis.