Furnizori Sisteme de Prezentare

Cu o experienţă de peste 25 de ani, compania americană AMX realizează produse premiate şi recunoscute la nivel mondial, cu ajutorul cărora se pot controla şi automatiza toate echipamentele audio-video. Produsele AMX sunt integrate în săli de conferinţe, case, centre de comandă şi control, hoteluri.
Cu o experienţă de peste 30 de ani, în care a realizat produse de cea mai bună calitate, a oferit servicii de top, a obţinut sute de premii de excelenţă pentru produsele sale şi a patentat numeroase soluţii inovatoare, Chief este unul dintre liderii industriei AV la nivel mondial. Chief produce suporturi, lifturi şi rack-uri pentru echipamente audio-video, apreciate în toată lumea.
Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru cinema, săli mari de audienţă, camere de control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie în întreaga lume.
Crestron este lider mondial în producerea de sisteme avansate de automatizare şi control, oferind soluţii integrate pentru controlul sistemelor audio, video, reţelelor IP şi a PC-urilor. Echipamentele Crestron pot fi integrate în boardroom-uri, săli de conferinţă, săli de spectacol, locuinţe.
Compania germană Element One este recunoscută la nivel mondial pentru creativitatea cu care a dezvoltat conceptul de display încastrabil în mobilier. Display-urile se pot deschide electric, printr-o simplă apăsare pe margine, permit reglarea unghiului de înclinare al ecranului şi sunt finisate manual.
Compania germană Eyevis produce şi furnizează o gamă diversificată de soluţii şi echipamente, cum ar fi: LCD-uri, proiectoare DLP, soluţii videowall pentru dispecerate, proiectoare profesionale ESP, software-uri de management, accesorii profesionale etc.
Înfiinţată în anul 1982, compania americană Jupiter Systems are o istorie de peste 27 de ani în furnizarea soluţiilor de procesare video ce vin în sprijinul cerinţelor în materie de securitate, apărare, transport, industrie, utilităţi publice, educaţie şi comunicare în afaceri.
Kramer Electronics este lider mondial în domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio şi video: distribuitoare, comutatoare, procesoare şi amplificatoare de semnal. Echipamentele Kramer se regăsesc într-o varietate de aplicaţii: de la soluţii simple la sisteme complexe integrate; soluţii rezidenţiale etc.
LG este lider mondial pe piaţa produselor electronice de consum, a comunicaţiilor mobile şi  a aparatelor electrocasnice. Compania produce şi furnizează o gamă variată de produse inovatoare pentru diferite domenii: medicină, educaţie, guvern, afaceri, rezidenţiale, retail.
Mitsubishi Electric propune prin divizia sa de produse de prezentare o gamă completă de videoproiectoare şi display-uri profesionale. Compania japoneză este recunoscută pentru calitatea echipamentelor oferite şi este principala opţiune pentru numeroşi utilizatori.
NEC Corporation este o companie de origine japoneză şi furnizează soluţii profesionale pentru IT, reţelistică şi comunicaţii. Un segment important al ofertei îl reprezintă soluţiile de cinema digital, NEC numărându-se printre cei mai importanţi furnizori din domeniu.
Compania olandeză Projecta este producătorul nr. 1 în Europa de ecrane de proiecţie de calitate superioară. Projecta produce şi furnizează o gamă largă de produse de înaltă calitate, cum ar fi: ecrane electrice, ecrane cu acţionare manuală, ecrane portabile, mobilier de prezentare.
RGB Spectrum este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente dedicate aplicaţiilor audio-video, industriale şi militare. Compania deţine o gamă variată de produse cum ar fi: procesoare multi-imagine, display-uri multimedia, codecuri video, recordere digitale şi switchere.
Înfiinţată în anul 1938, compania Samsung are ca principal obiect de activitate: producţia de echipamente electronice şi IT. În prezent, Samsung este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de display-uri cu cristale lichide şi de telefoane mobile din noua generaţie.