Furnizori Supraveghere Video

Fondată în anul 1984, compania suedeză Axis Communications este lider mondial în domeniul infrastructurii reţelelor de supraveghere video. Gama de produse Axis include: camere IP Megapixel, camere IP PTZ, camere IP tip Dome, videoservere, decodoare video, software de management.
Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Fondată în anul 2007, compania israeliană BriefCam este dezvoltatoarea tehnologiei Video Synopsis. Această tehnologie inovatoare oferă posibilitatea parcurgerii în numai câteva minute a ore întregi de înregistrări ale camerelor de supraveghere video.
Hikvision Digital Technology este un furnizor de produse și soluții de supraveghere video, cu sediul în Hangzhou. 
Microlight este cel mai mare producător din lume de iluminatoare cu infraroşu, ce sunt utilizate împreună cu camerele video pentru monitorizarea în condiţii de întuneric. Gama aplicaţiilor în care acest tip de produs poate fi integrat începe cu birouri, lifturi, cabine şi continuă până la cinematografe, cluburi, cazinouri etc.
Milestone Systems este lider mondial în dezvoltarea software-ului de platformă deschisă, utilizat în gestionarea reţelei IP a sistemelor de supraveghere video. Soluţiile oferite de Milestone pot fi integrate în întreaga lume, în următoarele sectoare de activitate: retail, educaţie, sănătate, transport, militar, guvern, finanţe.
OPTEX Co. Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, iar senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior sunt distribuiți la nivel mondial. OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial.
Primion se numară printre cei mai importanţi furnizori de soluţii de securitate din Europa. Compania de origine germană oferă soluţii de top pentru sisteme integrate de securitate, control acces, pontaj, supraveghere video.
Raytec, companie înființată în 2005, cu sediul în UK, este lider global al soluțiilor de iluminare cu LED pentru securitate și siguranță. 
Seetec, companie înființată în 1996, este unul dintre liderii globali pe piața de video management software din Europa. Începând cu anul 2000, Seetec dezvoltă și distribuie soluții software pentru aplicații de securitate.
Tamron este lider în producerea de obiective şi sisteme optice dedicate domeniilor: video, industrial, digital, ştiinţific şi foto. Compania dezvoltă cele mai performante lentile utilizate în domeniul securităţii, destinate în special instalatorilor de TVCI, dealerilor, consumatorilor finali şi integratorilor de sisteme.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.
Companie înființată în 1986, Videotec proiectează produse moderne pentru industria de supraveghere video profesională.