Banci

Banci

Banci

Solutii pentru domeniul bancar

Slider Image
Slider Image

Institutiile financiar-bancare isi diferentiaza sediile prin modernism, eleganta si lux. De aceea, sistemele de conferinta, videoconferinta, digital signage, supraveghere video si control acces sunt componente de baza ale spatiilor de acest gen. Cand este vorba de sucursale si puncte de lucru direct cu clientii, siguranta bunurilor si a persoanelor este  supusa unor riscuri mult mai mari decat in mod obisnuit.

Provocarile pentru domeniul financiar sunt prevenirea jafurilor, detectarea vandalismului si fraudei la casele de numerar, integrarea conceptelor de securitate si siguranta in procesele ancare si de asemenea, asigurarea mecanismelor de intruziune si alarma si monitorizare constanta.

AVITECH propune solutii si echipamente profesionale de cea mai buna calitate, de la cei mai renumiti producatori din lume.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru cladirile de birouri pot transforma orice unitate intr-o infrastructura inteligenta ce are costuri de operare reduse.

Institutiile financiare trebuie echipate cu sisteme de protectie la incendiu pentru evitarea pierderii resurselor. De precizat este faptul ca agentul folosit pentru stingerea incendiului nu trebuie sa aiba efecte toxice asupra persoanelor din cadrul institutiilor.

Sistemele de securitate continua sa joace un rol important pentru gestionarea interna a riscurilor la banci, ce trebuie sa indeplineasca extrem de solicitante in ceea ce priveste securitatea, siguranta si comunicatiile.

Sistemele de automatizari pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a cladirilor bancilor prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor autimatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice bancilor in domeniile:

Protectie la Incendiu

Securitate

Automatizari pentru caldiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare pe intreg institutul bancar.
  • Iluminat Inteligent. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru domeniul financiar, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Protectie la Incendiu, Securitate, Infrastructura IT&C.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru hoteluri precum Banca Nationala a Romaniei, Generali Romania, Institutul Bancar Roman.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii detaliate despre solutiile AVITECH pentru banci?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română