Centre Comerciale, Retail

Centre Comerciale, Retail

Centre Comerciale, Retail
Solutii pentru Centre Comerciale
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Centrele comerciale, mall-urile, hypermarket-urile si retelele de magazine sunt spatii pentru relaxare, confort, shopping si buna dispozitie. Datorita traficului intens generat de numarul mare de persoane care tranziteaza aceste zone zi de zi, spatiile comerciale trebuie sa fie pregatite sa previna pierderile, sa gestioneze tehnologia si sa sustina afacerea.

Avand o experienta indelungata in domeniul retail si o pozitie importanta pe piata integratorilor de securitate, AVITECH ofera echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru centrele comerciale pot transforma orice unitate intr-o infrastructura inteligenta ce are costuri de operare reduse.

In ultima perioada s-a impus respectarea unor noi masuri de protectie a persoanelor prin distantarea sociala, masurarea temperaturii la intrarea in cladiri si purtarea obligatorie a mastii de protectie. Acestea sunt masuri esentiale ce asigura un mediu sanatos pentru vizitatori si angajati.

Atat centrele comerciale, mall-urile, supermarket-urile cat si parcarile subterane ale acestora prezinta un risc ridicat de incendiu si de aceea este importanta alegerea sistemelor de protectie potrivite: detectie incendiu, stingere incendiu.

Un rol important in crearea unui mediu sigur il au sistemele integrate de securitate ce permit monitorizarea continua a spatiilor, dar si difuzarea de mesaje pentru informare si alarmare in caz de urgenta.

Parcarea din incinta centrelor comerciale poate fi o sursa suplimentara de venit, indiferent de dimensiunea unitatii si va putem ajuta sa va asigurati ca parcarea contribuie in mod util la buget. Implementarea solutiilor de parcare inteligenta in infrastructura dvs. face ca parcarea masinii sa fie o activitate mai placuta.

Sistemele de public adress ajuta la crearea unei ambiante placute prin difuzarea unui continut muzical, a unor mesaje informative si devin un element de siguranta cand sunt utilizate pentru anuntarea situatiilor de urgenta.

Mai multe incinte precum mall-urile, supermarket-urile sau centrele comerciale pot fi dotate cu digital signage prin intermediul carora se pot promova branduri, servicii, facilitati si se pot cauta de catre cei interesati informatii despre amplasarea diferitelor magazine, a locurilor de joaca, cinematografelor. Sistemele de afisare sunt o alta modalitate eficienta de promovare in astfel de spatii.

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a cladirilor centrelor comerciale, hipermarket-urilor, mall-urilor si altor retele de magazine prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice retailului in domeniile:

Protectie la Incendiu

Securitate

Automatizari pentru caldiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare pe intreg spatiul comercial.
  • Iluminat Inteligent. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru centre comerciale, mall-uri, hypermarket-uri si retele de magazine, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative in retail, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Protectie la Incendiu, Securitate, Infrastructura IT&C.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proicte din domeniul retail precum Aurora Shopping Mall Buzau, Elmec Romania, Galleria Mall Buzau, Mega Image, Mega Mall, Mall Suceava, Mall Vitan, ParkLake Shopping Center.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre solutiile AVITECH pentru centrele comerciale?

Specialistii nostri in domeniul retail va stau la dispozitie.

    Română