Hoteluri

Hoteluri

Hoteluri

Solutii AVITECH pentru hoteluri

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Datorita dezvoltarii turismului in ultima perioada, a crescut si cererea pentru unitatile de cazare, iar transformarea hotelurilor in medii confortabile si sigure pentru oaspeti este una din preocuparile majore din industrie. Hotelurile sunt locuri de cazare, relaxare, si locuri unde se pot organiza diferite evenimente si conferinte.

AVITECH ofera clientilor sai solutii personalizate in functie de cerintele si nevoile fiecarui client. Compania dispune de o gama larga de echipamente de la producatori renumiti din domeniu si ofera servicii de inalta calitate, prestate de profesionisti cu o experienta bogata.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru hoteluri pot transforma orice unitate intr-o infrastructura inteligenta ce are costuri de operare reduse.

Protectia la incendiu este foarte importanta pentru vizitatori si necsita solutii personalizate in functie de tipul cladirii, instalatiilor si echipamentelor.

Hotelurile sunt mentinute la standarde ridicate in ceea ce priveste siguranta si securitatea. Mediul deschis creat de hoteluri este foarte bine primit de oaspeti si vizitatori, dar creeaza si vulnerabilitati care trebuie abordate.

Sistemele de parcare ale hotelurilor contribuie la cresterea veniturilor in fiecare saptamana. Solutiile noastre de parcare garanteaza usurinta utilizarii si asigura o securitate optima.

Sistemele de automatizari pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a hotelurilor prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice hotelurilor in domeniile:

Protectie la Incendiu

Securitate

Automatizari pentru caldiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare pe intreg hotelul.
  • Iluminat Inteligent. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru hoteluri, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Protectie la Incendiu, Securitate, Infrastructura IT&C.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru hoteluri precum Accor Hotels Romania, Hotel Aquaris, Hotel Caro, Hotel Pietroasa, Hotel Victoria Cluj, Palazzo Lido, Ramada Nord Hotel, Rin Grand Hotel.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii detaliate despre solutiile AVITECH pentru hoteluri?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română