Sistemul de control acces mobil de la HID

Slider Image
HID Mobile Access Control reprezinta o solutie mobila de control acces ce are la baza utilizarea dispozitivelor mobile (telefoane, tablete, ceasuri si alte wearables, in functie de preferinta) pentru a deschide usile sau portile.

Dezvoltarea rapida a numeroaselor aplicatii si tehnologii pentru telefoanele mobile a contribuit la transformarea modului in care traim si lucram. In prezent, telefonul mobil a devenit element indispensabil atat pentru realizarea activitatilor profesionale, cat si pentru indeplinirea nevoilor personale, iar numarul utilizatorilor care detin un telefon inteligent este intr-o continua crestere, pana in anul 2022 estimandu-se ca va atinge valoare de 9,85 milioane, conform statista.

O consecinta importanta a dezvoltarii tehnologiei mobile este migrarea catre aplicatii, astfel ca utilizatorii petrec doar 10% din timp pe web si 90% pe aplicatii. In acest context, pentru a se adapta noilor tendinte, companiile trebuie sa utilizeze solutii care sa ofere confort, siguranta si care sa fructifice potentialul dispozitivelor mobile.

HID Mobile Access Control reprezinta o solutie mobila de control acces ce are la baza utilizarea dispozitivelor mobile (telefoane, tablete, ceasuri si alte wearables, in functie de preferinta) pentru a deschide usile sau portile. Aceasta poate fi implementata ca o solutie pur mobila sau poate fi integrata intr-un  sistem existent de control acces pe baza de carduri.

Accesul se poate realiza fie cu ajutorul functiei TAP&GO (permite apropierea telefonului de cititor), fie prin intermediul TWIST&GO (presupune utilizarea telefonului de la distante mai mari, prin rasucire). Acelasi dispozitiv poate fi folosit pentru a deschide usile  si portile, a te loga in retea, a deschide incuietori electronice si a printa in conditii de securitate. De asemenea, poate fi folosit pentru pontaj, pentru a cumpara o gustare de la aparat sau pentru a accesa statia de incarcare a vehiculelor electrice.

Folosind tehnologia  Seos, HID Mobile Acces ofera cel mai inalt nivel de securitate si protectie pentru control acces. Acesta respecta standardele ISO si este folosita de guvernul Statelor Unite si de diferite organizatii pe plan global pentru a cripta date secrete si importante. Solutiile HID Mobile Access doar colecteaza informatiile necesare, insa informatiile de identificare personala sau financiare nu sunt stocate. In plus, platforma iClass SE cu tehnologia Secure Identity Object® (SIO®) ofera securitatea pe mai multe nivele si protectie sporita a cheilor si operatiilor de criptare a datelor.

 

Caracteristici:

  • HID Mobile Access Portal are o interfata intuitiva pentru administratori
  • Inregistrarea se realizeaza in mod facil, prin intermediul aplicatiei
  • Fiecare tranzactie este unica astfel incat sa se asigure un nivel ridicat de securitate
  • Drepturile de acces pot fi usor gestionate de administrator
  • Nivel ridicat de securitate

Echipamente

Sistem mobil de control acces

Ultimele noutati

Referinte

Doresti mai multe informatii despre sistemul mobil de control acces?

Română