Despre noi

Low Voltage
Contractor
& System
Integrator

Infiintata in Ianuarie 1999, AVITECH este astazi unul dintre cei mai importanti contractori de curenti slabi si integratori de sisteme in domeniile Securitate, Siguranta, Parking, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

Compania noastra ofera solutii profesionale bazate pe echipamente si platforme software de ultima generatie, provenite de la parteneri de tehnologie renumiti in intreaga lume precum Assa Abloy, Automatic Systems, Axis, Bosch, Cisco, Electrovoice, Fortinet, Fujitsu, Honeywell, Legrand, Milestone, NEC, Nexans, Schrack.

Cel mai important atu al companiei sunt angajatii sai, care prin experienta, expertiza si dorinta continua de a progresa, asigura implementarea cu succes a numeroase proiecte de referinta.

AVITECH ofera intotdeauna solutii la cheie, care cuprind atat partea de echipamente, instalatii specifice, platforme software, cat si gama completa de servicii incluzand proiectare, instalare si integrare de sisteme.

Mai mult, oferim clientilor nostri servicii de mentenanta si suport tehnic pentru orice tip de instalatie din domeniul curentilor slabi, indiferent de producatorul acesteia.

siguranta AVITECH
despre noi

Istoric

1999. Infiintare
AVITECH a fost infiintata de Silvio Vitenstein pentru a furniza echipamente profesionale audio-video pe piata din Romania.
2003. Pionieri in videoconferinta
Am fost prima companie din Romania care a realizat o retea nationala de videoconferinta. Client: Mobifon.
2004. #1 in Audio-Video
La cinci ani de la infiintare, am devenit integratorul numarul 1 de sisteme profesionale A/V, din Romania si regiunea Balcanica.
2006. Sisteme de securitate
Am intrat in domeniul securitatii fizice, prin instalarea unui sistem de supraveghere IP Sony. Client: MTS Leasing.
2008. Divizia Mentenanta & Service
Am infiintat un dispecerat Service in Bucuresti si echipe de interventie si suport tehnic in principalele regiuni ale tarii.
2013. APTUS Digital Services
A fost infiintata compania specializata in implementarea solutiilor software pentru supply chain. Reprezentanta Manhattan Associates in Europa de Est.
2017. DEFLAMMO Fire Protection
Am infiintat compania specializata in solutii pentru protectie la incendiu: Detectie, Alarmare si Evacuare, Stingere cu gaz, apa, spuma, aerosoli.
2019. ELTEK Multimedia
Am fuzionat cu ELTEK Distribution si am creat cel mai mare integrator de sisteme Audio, Video, Lumini, Automatizari, IT&Comunicatii.
2019. fastPark
Am infiintat compania numarul 1 in solutii integrate pentru parcari. Reprezentanta Flowbird, HUB Parking, Magnetic AutoControl. Am dezvoltat aplicatia pentru parcari UPPARK.
2021. Pregatiti pentru noi provocari
Dupa 21 de ani, suntem in continuare determinati sa ne imbunatatim serviciile, dornici sa asimilam noi tehnologii, motivati sa gasim cele mai inovatoare solutii.
harta AVITECH

Acoperire nationala

24/7 aproape de
clientii nostri

Peste 150 de specialisti – ingineri, tehnicieni, economisti cu diferite specializari, autorizati si certificati de catre producatori, va ofera servicii pe intreg teritoriul Romaniei, pentru ca activitatea dumneavoastra sa fie protejata.

Echipa noastra

Specialisti cu multi ani de experienta in cadrul companiei si in domeniul lor de specializare.

,,Colaborez cu Emanuel de 5 ani, iar pe parcursul acestei perioade de timp mi-a demonstrat ca este un profesionist si este capabil sa gestioneze orice proiect de protectie la incendiuu.”

,,AVITECH has developed the Flowbird solutions catalogue to a customer oriented market solution. Flowbird is very happy to have AVITECH representing us.”

,,Colaborarea cu AVITECH poate fi descrisa ca un parteneriat solid, bazat pe incredere si pe convingerea ca impreuna putem implementa cele mai complexe proiecte.’’

,,AVITECH are resursele necesare indeplinirii celor mai complexe proiecte de securitate – personalul competent, acoperirea nationala, solutiile si serviciile de calitate.”

Cautati un integrator de sisteme cu experienta?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

Română