Access solutions with temperature measurement

In aceasta perioada a crizei medicale s-a impus respectarea unor noi masuri de protectie a persoanelor prin distantarea sociala, masurarea temperaturii la intrarea incaperilor si purtarea obligatorie a mastii de protectie, aceste devenind esentiale, iar organizatiilor li s-a atribuit responsabilitatea de a asigura un mediu sanatos pentru vizitatori si angajati. Pentru a raspunde acestei nevoi de siguranta, AVITECH prezinta cea mai noua solutie de control acces cu optiune de masurare a temperaturii, de verificare a purtarii mastii si de numarare a persoanelor, bazandu-se pe echipamente pentru acces pietonal de la Automatic Systems si pe solutii de control acces de la Suprema.

Solutiile AVITECH sunt personalizate si adaptate cerintelor fiecarui domeniu de activitate, nevoilor specifice industriilor in care sunt utilizate: institutii de stat cu proceduri de securitate specifice, campusuri universitare si scolare, cladiri administrative ale municipalitatilor, spitale, centre culturale, muzee, arene sportive, hoteluri, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, cladiri de birouri, spatii industrial, spatii logistice.

High quality, reliable and durable equipment

AVITECH propune pentru aceasta perioada sistemul alcatuit din turnichetii din gama TriLane si FirstLane de la Automatic Systems si din terminalul cu recunoastere faciala FaceStation F2 de la Suprema. Compania noastra a selectat cele mai avantajoase solutii, acestea fiind definitive, dar si temporare.

Automatic Systems este unul dintre liderii mondiali cu peste 50 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea sistemelor de acces auto si pietonal. AVITECH is Automatic Systems’ partner for Romania. si ofera solutii integrale de control acces auto si pieonal.

Suprema este furnizorul global de solutii de control acces si biometrie. Combinand algoritmi biometrici de renume mondial cu inginerie superioara, Suprema a introdus inovatii in industria securitatii in ultimele decenii.

Tehnologia Fusion Matching de la Suprema combina IR si recunoasterea vizuala a fetei cu algoritmul unic de invatare profunda pentru a obtine o precizie de autentificare exceptionala si cele mai bune performante anti-spoofing din industrie.

Terminal recunoastere faciala FaceStation F2

FaceStation F2 satisface nevoile lumii post-pandemice cu functii precum inscrierea la distanta a utilizatorilor, detectarea utilizatorilor fara masti si recunoasterea faciala a utilizatorilor care poarta masti. Atunci cand este combinata cu camera termica Suprema, FaceStation F2 poate identifica persoanele cu temperatura ridicata a organismului.

 • Inregistreaza pana la 100.000 de utilizatori pentru autentificarea amprentelor digitale si 50.000 de utilizatori pentru autentificarea faciala;
 • Accepta carduri de acces cu frecventa duala, NFC, si carduri de acces pe mobil;
 • Permite autentificarea prin intermediul datelor biometrice stocate pe carduri;
 • Detecteaza si limiteaza accesul utilizatorilor care nu poarta masca de protectie;
 • Recunoastere faciala a utilizatorilor care poarta masca de protectie;
 • Verificarea utilizatorilor la distanta prin fotografia de profil incarcata;
 • Combinat cu Suprema Thermal Camera identifica temperatura ridicata a pielii;
 • Nivel ridicat de securitate a dispozitivului, inclusiv procesul de pornire singur;
 • Cripteaza toate acreditarile biometrice si informatiile personale;
 • Construit pentru Android si toate imbunatatirile de securitate.

Pret terminal recunoastere faciala Suprema FaceStation F2: 1.997 euro, pret fara TVA si fara instalare.

Aceasta solutie integrata de monitorizare este compatibila cu majoritatea produselor si turnichetilor de control al accesului de la Automatic Systems.

Seria de turnicheti TriLane cu recunoastere faciala

Automatic Systems este unul dintre liderii mondiali cu peste 50 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea sistemelor de acces auto si pietonal. AVITECH is Automatic Systems’ partner for Romania. si ofera solutii integrale de control acces auto si pieonal.

Turnichetii TriLane de la Automatic Systems sunt compacti, eficienti, proiectati pentru o utilizare de lunga durata si au un consum de energie redus. Deoarece pot fi instalati atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor, turnichetii tripod ofera un control precis al utilizatorilor.

 • Pictograme LED pentru utilizare intuitiva si randament ridicat in ambele directii;
 • Finisare de calitate superioara: otel inoxidabil, aluminiu vopsit, otel vopsit, disponibil in diverse culori;
 • Carcasa subtire si scurta pentru o integrare transparenta in peisajul architectural;
 • Construit pentru a rezista la operare intensiva (randament pentru un singur utilizator pana la 20 pers/min);
 • Dispozitiv anti-trecere pentru a evita utilizarea neautorizata prin prevenirea oricarei rotatii odata ce mecanismul s-a indepartat cu 60 cm fata de pozitia initiala;
 • Utilizare in interior si exterior pana la – 40 C;
 • Sistem mecanic si electronic superior, oferind produse foarte fiabile cu MCBF de 5 mil de cicluri;
 • Consum redus de energie;
 • Timpul mediu de reparare este mai putin de 30 de minute.

Pret pachet Automatic Systems TriLane-TL1 cu terminal recunoastere faciala Suprema FaceStation F2: incepand cu 3.800 euro, pret fara TVA si fara instalare.

Pret pachet Automatic Systems TriLane-TL2 cu terminal recunoastere faciala Suprema FaceStation F2: incepand cu 4.194 euro, pret fara TVA si fara instalare.

Turnichet FirstLane cu recunoastere faciala

Automatic Systems FirstLane este o noua serie de porti batante cu un excelent raport de pret-calitate. Sunt fabricate din otel si sticla, si au un design modern ce corespunde ultimelor tendinte arhitecturale. De asemenea, prezinta un sistem avansat de detectie, deschidere si inchidere rapide, dar si lumina LED dinamica pentru acces intuitiv si usor.

 • Miscare bidirectionala;
 • Robust si stabil;
 • Carcasa din otel inoxidabil;
 • Matrice de inalta densitate a fasciculelor infrarosii;
 • Aspect modern si elegant;
 • Acoperire superioara estetica din sticla temperata monolitica;
 • Iluminare dinamica, design modern pentru orice tip de arhitectura;
 • Autorizatie de pre-identificare sau acces refuzat;
 • Consum redus de energie;
 • Iesire de urgenta certificata EN13637 in optiune.

Pret pachet Automatic Systems FirstLane cu terminal Suprema incepand cu 7.822 euro, pret fara instalare.

Full services. Turnkey projects

For pedestrian access systems produced by Automatic Systems, AVITECH offers a full range of services for Video surveillance:: Consultancy in choosing the best solution, Design, Equipment supply, Installation, Maintenance and Technical Support.

We pay special attention to integrating the pedestrian access systems with other systems and installations of the buildings:Video SurveillanceIntrusion DetectionPerimeter protection, Integrated security systems (PSIM), Fire DetectionBMS.

Reference works

Over time, our company has implemented numerous Access Control projects in various fields of activity, of which we can list [Universities, Schools] Polytechnic University of Bucharest - Campus, Polytechnic University of Bucharest - Precis, [Shopping Centers , Retail] Altex, Kaufland, Lidl, Mega Image, ParkLake Shopping Centre, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Business Park Bucharest, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industry] Liberty Galati, Odu Manufacturing Romania, Wenglor Sensoric Romania, [Transport] Romatsa, [Utilities] Enel.

On the same topic

Security integrated
systems

Doresti informatii despre solutiile de acces cu masurarea temperaturii ?

English