Sports Arenas

Sports Arenas

Arene Sportive
Solutii pentru Arene Sportive
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Stadioanele si arenele sportive sunt spatii de relaxare si de divertisment, in care se aduna mii de oameni pentru a se bucura de experiente impreuna. Tocmai pentru ca aceste locuri gazduiesc foarte multe persoane, trebuie sa indeplineasca criterii exigente de securitate, siguranta, comunicare si automatizare a cladirilor.

O provocare cheie cu care se confrunta stadioanele si arenele sportive este mentinerea in siguranta a fanilor in interiorul si in jurul stadionului. Pe langa aceasta, este foarte important ca oamenii sa aiba parte de experiente placute pentru a putea reveni cu ocazia altor evenimente.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, siguranta la incendiu, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru arene si domeniul sportului pot transforma orice stadion sau arena sportiva intr-o cladire usor de administrat – cu infrastructura inteligenta, dar si intr-un mediu propice crearii de noi experiente.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice arenelor sportive si stadioanelor, in domeniile:

Fire Protection

Security

Automatizari pentru cladiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a arenelor sportive, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare.
  • Intelligent Lighting. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

IT&Communication Infrastructure

Full services. Turnkey projects

Pentru cladirile de birouri, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Fire Protection, Security, IT&C infrastructure.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte in domeniul arenelor sportive precum

On the same topic

Doriti informatii despre solutiile AVITECH pentru arenele sportive?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    English