Logistics

Logistics

Logistica
Solutii in domeniul logistic
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

In ziua de astazi, logistica (supply chain) presupune o multitudine de servicii precum mutarea, transportul produselor si distribuirea acestora. Entitatile implicate in acest lant de aprovizionare includ producatori, furnizori, depozite, companii de transport, centre de distributie si consumatorul final.

Operatorii in logistica au o raspundere ridicata pentru bunurile pe care le stocheaza, transporta si livreaza. Acest lucru face ca securitatea lantului de aprovizionare sa fie primordiala pentru afacerea lor. Exista mai multe puncte de contact intr-un lant logistic de aprovizionare care pot fi vulnerabile, de la intrarea pana in iesirea depozitelor.

AVITECH are o experienta indelungat in promovarea sistemelor si instalatiilor specializate pentru domeniul logisticii.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru domeniul logistic pot transforma orice unitate de productie intr-o infrastructura logistica inteligenta usor de utilizat, cu costuri de operare reduse.

Gestionarea securitatii este o sarcina provocatoare in logistica si are rolul de a proteja bunurile, perimetrele si accesul neautorizat.

Minimizarea intreruperilor si operatiunilor critice din punct de vedere al timpului (time-critical operations) este cheia succesului in afacerile din domeniul logistic. De aceea, instalatiile si sistemele de curenti slabi au un rol esential in infrastructura lantului de aprovizionare.

Protectia impotriva incendiilor este mai dificila in mediul logistic si necesita solutii complexe, personalizate in functie de tipul cladirilor, instalatiilor, utilajelor prelucratoare sau a materiilor prime. Pentru mediile cu pericol exploziv trebuiesc folosite echipamente specializate, certificate ATEX.

Sistemele de Automatizare BMS pentru hale de depozitare si centre logistice ajuta la reducerea costurilor de operare prin optimizare energetica, prin controlul eficient al instalatiilor si sub-sistemelor cladirilor.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice logisticii in domeniile:

Protectie la incendiu:

Securitate:

Automatizari pentru cladiri:

  • Solutions Honeywell pentru administrarea facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costuilor de operare pe intreg spatiul de depozitare.
  • Smart lighting. Solutii Helvar pentru iluminat sanatos cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica. – Iluminat inteligent; – Instalatii electrice.

Infrastructura IT&Comunicatii:

Full services. Turnkey projects

Pentru domeniul logistic, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative in logistica, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Fire Protection, Security, IT&C infrastructure.

References

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte in domeniul logistic pentru clienti precum Mega Image, Kaufland, WDP, Altex, Lidl.

On the same topic

Doriti informatii detaliate despre solutiile AVITECH pentru logistica?

Specialistii nostri in domeniul logisticii va stau la dispozitie.

    English