Hospitals

Hospitals

Spitale

Solutii in domeniul sanatatii

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Spitalele, clinicile medicale, centrele de ingrijire sunt proiectate pentru a fi locuri de vindecare, recuperare si liniste. Pentru pacienti (si ameliorarea starii lor de sanatate) este foarte important ca experienta traita in contact cu institutia medicala sa fie una pozitiva, sa aiba parte de o atmosfera calma, caracterizata prin confort, securitate, siguranta.

Cu toate acestea, datorita volumului mare de oameni care vin si pleaca în mod constant, administrarea eficienta si raspunsul prompt la situatiile de urgenta ce apar frecvent, constituie o mare provocare pentru management si personalul medical.

Un alt element esential ce influenteaza actul medical il constituie bugetul necesar administrarii si mentinerii in bune conditiuni a insfrastructurii medicale, a cladirilor si instalatiilor acestora. Datorita pierderilor generate de instalatiile invechite sau dimensionate defectuos, a modului costisitor de operare al acestora, bugetul anual este intotdeauna insuficient.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru domeniul sanatatii pot transforma orice unitate medicala, intr-o facilitate usor de administrat – cu infrastructura inteligenta si costuri de operare reduse, dar si intr-un mediu propice vindecarii pacientilor – curat, confortabil, sigur si lipsit de stres.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice centrelor de ingrijire a sanatatii, in domeniile:

Fire Protection

Security

BMS

 • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor,  reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare pe intreg spitalul sau centrul medical.
 • Intelligent Lighting. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
 • Iluminat de siguranta.
 • Instalatii electrice.

IT&Communication Infrastructure

  • Networking. Solutii Cisco, Nexans.
  • Data Center
  • Securitate date. Protejarea pacientilor, inseamna si protejarea datelor acestora. Solutii Cisco, Fortinet.
  • Hardware. Solutii Fujitsu.
  • Intercom. Sisteme de comunicatii Commend, Aiphone, Sisteme de apelare medicala Schrack.
  • Digital Signage. Solutii pentru informare, notificare, wayfinding, publicitate de la LG, NEC dispatch, PADS4, prin intermediul companiei specializate ELTEK Multimedia.

Full services. Turnkey projects

Pentru spitale, centre si clinici medicale, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative intr-un campus medical, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Fire Protection, Security, IT&C infrastructure.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte din domeniul medicinei precum Medisprof, Medlife, Monza, Ponderas, SMURD – Serviciul Mobil de Reanimare si Descarcerare, Spitalul Colentina.

On the same topic

Doriti informatii detaliate despre solutiile AVITECH pentru spitale?

Specialistii nostri in domeniul sanatatii va stau la dispozitie.

  English