Universities, Schools

Universities, Schools

Universitati, Scoli
Solutii in domeniul educatiei
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Universitatile, campusurile educationale, scolile si alte institutii de educatie au ca obiective crearea unui mediu care sa favorizeze cresterea interesului fiecarui elev sau student fata de invatare si mentinerea unei atmosfere propice desfasurarii activitatii didactice. Aceste institutii au un profil complex, deoarece gazduiesc simultan spatii de intalnire, invatare, depozitare, cercetare, productie si locuire.

AVITECH furnizeaza solutii ce au la baza echipamente de inalta calitate si are o experienta indelungata in implementarea de proiecte pentru universitati si campusuri educationale.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru domeniul educatiei pot transforma orice unitate de invatamant intr-o infrastructura educationala inteligenta usor de administrat, cu costuri de operare reduse.

Un rol important in crearea unui mediu sigur il au sistemele integrate de securitate si siguranta  ce permit monitorizarea continua a spatiilor educationale, a celor de cazare, restrictionarea accesului persoanelor neautorizate, difuzarea de mesaje pentru informarea si alertarea in caz de urgenta.

Amenajarea parcarilor, acolo unde campusurile permit, reprezinta o modalitate de a mari incasarile la bugetul institutiilor de invatamant.

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a cladirilor educationale prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Solutiile de iluminat inteligent ajuta elevii si studentii sa fie concentrati pe tot parcursul programului si ofera posibilitatea profesorilor de a controla nivelul de luminozitate din incapere astfel incat acesta sa fie potrivit pentru fiecare tip de activitate.

Viitorul educatiei este caracterizat de colaborare, de aceea este important ca institutiile de invatamant sa aiba echipamentele necesare pentru a trece la procesul de digitalizare, ce presupune existenta unui mediu de invatare hibrid care sa fie flexibil si sigur, astfel incat elevii, profesorii si personalul sa poata preda, invata si colabora, indiferent unde se afla.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice institutiilor de invatamant in domeniile:

Fire Protection

Security

Automatizari pentru cladiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor din campusuri, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare.
  • Intelligent Lighting. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

IT&Communication Infrastructure

Full services. Turnkey projects

Pentru universitati, campusuri educationale, scoli sau gradinite, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative intr-un campus educational, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Fire Protection, Security, IT&C infrastructure.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte din domeniul educatiei precum Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, Academia de Studii Economice- Bucuresti, Fundatia “Magna cum Laude Reut”, Liceul Teoretic “Ion Neculce”- Bucuresti, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale”, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea “Babes Bolyai”- Cluj-Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara- Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea Maritima din Constanta,  Universitatea Petrol si Gaze- Ploiesti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti- Campus, Universitatea Politehnica din Bucuresti- Precis, Universitatea Romano-Americana- Bucuresti, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi”- Iasi, Universitatea Titu Maiorescu- Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov.

On the same topic

Doriti mai multe informatii despre solutiile AVITECH pentru campusuri educationale?

Our specialists will be happy to assist you

    English