Axis a lansat extensorul PoE T8129-E

Slider Image
Axis Communications a lansat solutia de extindere T8129 - un dispozitiv dedicat, care permite depasirea limitarii tehnologice si care ofera in acest fel mai multa flexibilitate proiectantilor si utilizatorilor.

Dupa acelasi principiu, compania a lansat un nou dispozitiv de extindere a infrastructurii PoE – T8129-E, care se deosebeste de modelul anterior prin rezistenta sa deosebita si abilitatea de a opera in conditii de mediu foarte variate, ceea ce ii permite sa fie implementat in sisteme interne si externe.

Datorita suportului pentru standardele IEEE 802.3af, IEEE 802.3at si PoE 60W, noul extensor AXIS T8129-E este o solutie inteligenta si foarte usor de instalat, ce permite marirea razei de acoperire a retelei de la 100 de metri pana la maximum 400 sute de metri. Acesta nu necesita surse de alimentare aditionale si asigura latime de banda maxima pentru transferurile de date la nivelul intregii conexiuni.

Configurarea vitezei si modului de lucru este realizata in mod automat pentru cele 2 porturi Ethernet, in functie de specificatiile retelei. Mai mult de atat, carcasa deosebit de rezistenta, certificata IP66/IP67, garanteaza fiabilitatea pe termen lung, precum si abilitatea de a opera in conditii de mediu extrem de dificile. Astfel, AXIS T8129-E poate functiona fara probleme la temperaturi ambientale cuprinse intre -40°C si +60°C, in conditii de praf, ploaie si chiar imersiune temporara in apa.

Noul extensor  PoE AXIS T8129-E este compatibil cu toate camerele AXIS ce dispun de tehnologie PoE si va fi disponibil in reteaua partenerilor autorizati incepand cu luna septembrie. El vine in completarea unui portofoliu deja complex de produse din domeniul securitatii si al supravegherii si va oferi dezvoltatorilor un nivel de flexibilitate deosebit in proiectarea si instalarea unor astfel de sisteme integrate.

Caracteristici:

  • Extinde conexiunea Ethernet si PoE dincolo de 100 m
  • Nu este nevoie de alimentare suplimentara
  • Respecta standardele IEEE 802.3af, IEEE 802.3at
  • Rezistent, carcasa IP66/IP67

Doresti mai multe informatii despre extensorul Axis PoE T8129-E?

English