Sistem de sonorizare pentru Helvetansa

Slider Image
Compania romano-elvetiana Helvetansa a ales AVITECH pentru a integra un performant sistem de sonorizare in cadrul unuia din magazinele sale de lux din Bucuresti.

Solutia oferita de AVITECH include un sistem profesional de sonorizare impartit pe trei zone – parter, subsol si camera VIP. Sistemul a fost configurat cu posibilitatea de a difuza atat aceeasi muzica ambientala, concomitent in toate incaperile, cat si melodii diferite pentru fiecare zona in parte. Prin implementarea solutiei oferite de AVITECH s-a dorit realizarea un mediu placut si relaxant pentru toti clientii Helvetansa.

Sistemul cuprinde un mixer audio pentru rutarea semnalului, surse de semnal, surse de alimentare, precum si boxe de plafon autoamplificate de la Meyer Sound, ce se disting prin claritatea sunetului.

Magazinul Helvetansa din Calea Victoriei nr. 68-70, inaugurat in luna septembrie 2009, este primul magazin al companiei romano-elvetiene dedicat in exclusivitate luxului. Cu o investiei de peste 1 milion de euro, o suprafata de 250 mp si un design rafinat, Helvetansa impune un nou stil, o noua referinta pe piata romaneasca.

Spatiul se potriveste perfect portofoliului companiei, in care se regasesc prestigioase marci de ceasuri, bijuterii si accesorii din segmentul de lux: Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Piaget, Jaeger – LeCoultre, Cartier, Panerai, IWC, Glashutte Original, Gerald Genta, Daniel Roth, Boucheron, Chaumet, Dior, Leo Wittwer, Moser, Chanel, Buben & Zorweg, SwissKubik, Kieninger. Noua locatie este spatioasa, permitand fiecarei marci sa aiba propriul univers, ambianta este rafinata, eleganta, dar in acelasi timp foarte primitoare.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini.

Compania ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina.

Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.

Equipments

Sistem de sonorizare   

Latest news

References

Doresti mai multe informatii despre sistemul de sonorizare?

English