Supraveghere video si trafic management

Slider Image
AVITECH a furnizat solutii de securitate si IT&C in cadrul proiectului „Trafic management si supraveghere video”, implementat de Primaria Timisoara si finantat prin Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 1.

AVITECH i-a avut parteneri in cadrul proiectului pe Swarco Traffic Romania si Swarco Mizar.

In cadrul Centrului de Comanda si Control Unic, AVITECH a integrat sistemele de detectie si stingere incendiu, control acces si supraveghere video si a asigurat furnizarea, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor IT&C. Centrul de Comanda si Control dispune de 12 posturi de operare dotate de catre AVITECH cu toate facilitatile necesare indeplinirii activitatilor specifice. Fiecare dintre aceste posturi de operare este dotat cu o statie de lucru si trei monitoare. In cadrul Centrului de Comanda exista si o camera a serverelor conceputa asa incat sa asigure functionarea corespunzatoare a sistemelor hardware si software instalate.

De asemenea, AVITECH a instalat si configurat 10 servere pentru aplicatiile aferente proiectului.In ceea ce priveste sistemul de supraveghere video din cadrul proiectului, AVITECH a furnizat si configurat 230 de camere video pentru dotarea intersectiilor si a zonelor identificate cu risc de infractionalitate ridicat sau a zonelor rutiere periculoase. Sistemul complex si modern de supraveghere video contribuie la cresterea sigurantei traficului rutier prin transmiterea de imagini in timp real catre institutiile responsabile de asigurarea ordinii si sigurantei traficului. Prin integrarea acestui proiect, Primaria Timisoara a urmarit atingerea unor obiective precum cresterea sigurantei traficului rutier, modernizarea si extinderea sistemului de semaforizare, dotarea intersectiilor si a zonelor identificate cu risc de infractionalitate sau zone rutiere periculoase cu echipamente noi de supraveghere, crearea unui Centru de Comanda si Control unic pentru managementul traficului si supraveghere video.

Principalele rezultate ale proiectului implementat includ: instalarea a 230 de camere de supraveghere, semaforizarea unui numar de 44 de intersectii, modernizarea a 90 de intersectii, instalarea unui numar de 13 panouri de afisare numerica si 17 panouri afisare mesaje variabile, precum si integrarea in sistemul de management a unui numar de 7 radare de viteza si 13 radare de informare.
In cadrul Centrului de Comanda si Control Unic, AVITECH a integrat sistemele de detectie si stingere incendiu, control acces si supraveghere video si a asigurat furnizarea, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor IT&C.

Centrul de Comanda si Control dispune de 12 posturi de operare dotate de catre AVITECH cu toate facilitatile necesare indeplinirii activitatilor specifice. Fiecare dintre aceste posturi de operare este dotat cu o statie de lucru si trei monitoare. In cadrul Centrului de Comanda exista si o camera a serverelor conceputa asa incat sa asigure functionarea corespunzatoare a sistemelor hardware si software instalate. De asemenea, AVITECH a instalat si configurat 10 servere pentru aplicatiile aferente proiectului.

In ceea ce priveste sistemul de supraveghere video din cadrul proiectului, AVITECH a furnizat si configurat 230 de camere video pentru dotarea intersectiilor si a zonelor identificate cu risc de infractionalitate ridicat sau a zonelor rutiere periculoase. Sistemul complex si modern de supraveghere video contribuie la cresterea sigurantei traficului rutier prin transmiterea de imagini in timp real catre institutiile responsabile de asigurarea ordinii si sigurantei traficului.

Prin integrarea acestui proiect, Primaria Timisoara a urmarit atingerea unor obiective precum cresterea sigurantei traficului rutier, modernizarea si extinderea sistemului de semaforizare, dotarea intersectiilor si a zonelor identificate cu risc de infractionalitate sau zone rutiere periculoase cu echipamente noi de supraveghere, crearea unui Centru de Comanda si Control unic pentru managementul traficului si supraveghere video.

Principalele rezultate ale proiectului implementat includ: instalarea a 230 de camere de supraveghere, semaforizarea unui numar de 44 de intersectii, modernizarea a 90 de intersectii, instalarea unui numar de 13 panouri de afisare numerica si 17 panouri afisare mesaje variabile, precum si integrarea in sistemul de management a unui numar de 7 radare de viteza si 13 radare de informare.

Doresti mai multe informatii despre sistemul de supraveghere video?

English