Micro data center livrat la cheie

micro data center vertiv
Solutie pentru aplicatii IT Edge

Un micro data center gazduieste aplicatiile IT locale, de obicei intr-un singur rack, si indeplineste cerintele de infrastructura ale unui data center: protectie fizica (carcasa), racire, alimentare continua, distributia puterii, monitorizare). Aceasta solutie economiseste bani prin reducerea latimii de banda, prin monitorizarea de la distanta si prin faptul ca nu mai este nevoie de personal IT in locatie. De asemenea, instalarea si operarea se realizeaza in mod facil. Micro centrele de date – de dimensiunea unui rack IT standard – pot fi puse in functiune in retail. educatie, finante, transport si sanatate.

Vertiv VRC-S

Vertiv VRC-S este o solutie de tip micro data center, asamblata complet din fabrica si gandita special pentru aplicatii IT Edge. Disponibila in mai multe configuratii, Vertiv VRC-S poate fi livrata in cateva zile si instalata in cateva ore. Contine tot ceea ce este necesar pentru a transforma rapid orice spatiu intr-un micro centru de date, ce poate gazdui echipamentele IT Edge. Cu suficient spatiu pentru instalarea echipamentelor si racire integrate de 3,5kW, Vertiv VRC-S va ofera posibilitatea sa aduceti infrastructura IT oriunde este nevoie de ea, rapid, cu usurinta si in siguranta.

Caracteristicile principale ale Vertiv VRC-S sunt urmatoarele:

  • Un micro centru de date complet asamblat din fabrica, disponibil in 24 de modele standard.
  • Cabinet durabil, bazat pe sistemul Vertiv™ VR rack, disponibil in 4 modele de dimensiuni diferite, cu capacitate de incarcare dinamica de pana la 1000 kg
  • Sistem adaptiv de racire pentru rack Vertiv™ VRC, cu capacitate de racire 3.5kW si doua optiuni de eliminare a caldurii (self-contained sau split), cu back-up de la UPS.
  • Modul de distributie a puterii inteligent Vertiv™ Geist™ Rack PDU, administrat prin Vertiv™ Intelligence Director, ce asigura controlul si monitorizarea intregului rack, sub o singura adresa IP
  • UPS monofazat, online dubla conversie Liebert® GXT5 de 6 kVA
  • Garantie 3 ani, la inregistrarea produsului.
Beneficiile Vertiv VRC-S

Plug and play

Este un micro data center de tip plug and play asamblat din fabrica, livrat in cateva zile si instalat in cateva ore. Costurile de planificare a proiectului sunt reduse, deoarece toate componentele sunt integrate si compatibile.

Cea mai mare disponibilitate

Pentru fiabilitate de neegalat si durata de viata maxima a echipamentelor IT, numai cele mai bune componente standard din industrie au fost selectate pentru Vertiv VRC-S. Toate aceste componente sunt compatibile unele cu celelalte si le ofera activelor IT cele mai bune conditii pentru functionare neintrerupta. UPS-ul alimenteaza sistemul de racire si bunurile IT fara intrerupere in timpul unei pene de curent. In cazul pierderii sistemului de racire, sistemul integrat de ventilatie de back-up permite functionarea fara intrerupere.

Cost operational redus

Vertiv VRC-S este proiectat sa aiba cele mai mici costuri de operare. Prin utilizarea ventilatoarelor cu viteza controlata si a unui compresor, unitatea de racire Vertiv VRC adapteaza racirea la disiparea caldurii si astfel consuma doar cata  energie este necesara. UPS-ul certificat Energy Star 2.0 UPS utilizeaza cel mai inalt factor de putere posibil, in functie de mod, si reduce costurile cu energia electrica.

componenete micro data center

Monitorizare si control remote

Monitorizarea si controlul fiabile si bine proiectate sunt cruciale pentru functionarea aplicatiilor edge in locatii remote, fara personal IT la fata locului. Vertiv™ Intelligence Director ofera acces la toate componentele Vertiv VRC-S conectate in retea racire Vertiv™ VRC, UPS, si PDU sub o singura adresa IP si accepta toate protocoalele comune de retea. PDU-ul poate fi comutat si monitorizat per iesire, ceea ce faciliteaza controlul aplicatiei de la distanta. Este posibil sa sa integreze aplicatia Vertiv VRC-S cu software-ul Vertiv™ Environet™ Alert intr-un sistem de management al infrastructurii data center-ului.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre micro data center-ul Vertiv VRC-S?

Specialistii AVITECH in sisteme IT va stau la dispozitie.

    Română