Noul senzor Optex LiDAR cu raza lunga de actiune

Slider Image

Parte a seriei REDSCAN Pro conforme cu profilul ONVIF S, senzorii LiDAR ofera o detectare foarte precisa a intrusilor si obiectelor, fara goluri si pastrand aceeasi rezolutie de detectare in apropiere si in departare.

AVITECH prezinta noua serie LiDAR cu raza lunga de actiune, cu un model care ofera o suprafata de detectare de 1800 mp, iar celalalt 5000 mp. Sunt ocupate cu cea mai avansata tehnologie OPTEX, acestia ofera performante excelente de detectare, care nu sunt afectate de iluminarea variabila, de temperatura sau de schimbarile de mediu, facandu-l cea mai buna solutie pentru site-urile de inalta securitate.

Echipamente de inalta durabilitate si fiabilitate

Cu o scanare de intalta rezolutie, senzorii ofera o acoperire densa de detectare, fara goluri in intreaga zona.

REDSCAN PRO ofera o logica inteligenta cu mai multe zone. Aceasta inseamna ca pentru fiecare zona de detectare, sensibilitatea, dimensiunea tintei si iesirea pot fi configurate independent. O zona ar putea fi setata ca zona de pre-alarma, in timp ce alta ar putea declansa o alarma.

Camera de asistenta panoramica 2MP a REDSCAN PRO este un instrument grozav pentru configurarea senzorului prin oferirea unei imagini de ansamblu cu o linie laser. De asemenea, permite inregistrarea imaginilor video atunci cand este generata o alarma si salvarea acestora cu jurnalul de evenimente in dispozitiv, pentru a verifica vizual alarmele sau pentru a le analiza. Fluxul video al camerei poate fi integrat in software-ul de gestionare video utilizand protocolul ONVIF / RTSP.

In plus, seria REDSCAN PRO a fost proiectata cu un suport incorporat care permite o inclinare de la +5 la -95 grade pentru a acoperi toate tipurile de montari: orizontala, verticala, inclinata.

Senzorii LiDAR sunt compatibili cu profilul ONVIF S si pot transmite alarme prin protocol catre orice sistem video sau de securitate compatibil cu ONVIF.

Gama si versatilitate de detectare a REDSCAN PRO permit realizarea a ceea ce se face de obicei cu mai multi senzori.

Sunt disponibile doua modele:

  • RLS-3060V: interior / exterior, 30x60m suprafata de detectie, 190 grade, rezolutie 0,25 grade, PoE+, pana la 8 zone de detectare independente;
  • RLS-50100V: interior / exterior, 50x100m suprafata de detectie, 190 de grade, rezolutie de 0,125, PoE+, pana la 8 zone de detectare independente.
Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre senzorii REDSCAN PRO?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română