Solutii de inalta securitate pentru acces auto

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Automatic Systems, lider in domeniul controlului securizat al intrarilor

Automatic Systems, compania belgiana, este lider mondial in automatizarea si controlul securizat al intrarilor, avand 50 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea sistemelor de acces auto si pietonal. Automatic Systems este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea inalta a echipamentelor sale, in termeni de performanta si fiabilitate. In prezent, are instalate peste 200.000 de unitati de control acces auto si pietonal in 150 de tari. AVITECH este partenerul Automatic Systems pentru Romania si ofera o gama completa de echipamente de control acces perimetru.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

Pentru zonele care necesita securitate ridicata, Automatic Systems ofera bariere de securitate a vehiculelor, cum ar fi blocatoare si bolarzi de inalta securitate, care va permit sa protejati zona, in timp ce autorizati selectiv trecerea vehiculelor autorizate.

Bariere
Sunt instalate pentru a controla accesul vehiculului la intrarile locului securizat. Au o miscare verticala sau ascendenta pentru a permite sau restrictiona accesul vehiculului prin acoperirea drumurilor de lungimi mari.

Bolarzi
Reprezinta o solutie pentru blocarea accesului in spatii cu destinatii speciale, centrele oraselor vechi, parcuri, perimetre cladiri speciale, cladiri administrative. Diferite variante constructive fixe, demontabile, retractabile.

Blocatoare
Solutii de inalta securitate, anti-terorism pentru restrictionarea accesului vehiculelor neautorizate. Destinate zonelor cu grad mare de protectie.

Optiuni si accesorii
Acestea sunt o multime de optiuni sau accesorii care insotesc barierele, bolarzii sau blocatoarele. Accesoriile inetgreaza controlul accesului sau semnalizarea.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutiile de inalta securitate pentru acces auto poduse de Automatic Systems, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces auto cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorSupraveghere VideoDetectie EfractieProtectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate  (PSIM), Detectie Incendiu, BMS, Sisteme pentru parcari.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Control Acces in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Kaufland, Lidl, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industrie] Liberty Galati, Odu Manufacturing Romania, Wenglor Sensoric Romania, [Transporturi] Romatsa, [Utilitati] Enel.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de acces auto securizat?

Specialistii AVITECH in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română