Adresare Publica

Adresare Publica

PA / VA / BGM

Solutii avansate de adresare publica si alarmare vocala

Sistemele de adresare publica si alarmare in caz de urgenta (Public Address / Voice Alarm / Background Music) reprezinta o componenta esentiala a sistemului integrat de securitate si siguranta.

Sunt nelipsite din dotarea campusurilor si a cladirilor cu aflux mare de persoane: cladiri de birouri si administrative, universitati, spitale, sali de spectacol, centre de amuzament si distractii, arene sportive, spatii expozitionale, centre de conferinta, hoteluri, centre comerciale, complexuri industriale, terminale de transport (aeroporturi, gari, metrou, autogari, parcari).

AVITECH are o experienta de peste 15 ani in instalarea sistemelor de adresare publica, alarmare vocala si evacuare, sonorizare (PA/VA/BGM).

Echipamente si tehnologii germane de top

Solutiile pentru adresare publica si alarmare in caz de urgenta oferite de AVITECH au la baza ultimele tehnologii si echipamente produse de Bosch – liderul mondial in domeniu, cu peste 90 de ani de experienta in proiectarea si dezvoltarea de echipamente pentru comunicatii, precum si Honeywell – sistemele Esser.

Bosch este unanim recunoscut pentru expertiza in domeniu si ca produce unele dintre cele mai fiabile si de calitate sisteme PA/VA/BGM.

Bosch PRAESENSA – sistem IP avansat cu un foarte bun raport pret/calitate, proiectat pentru aplicatii medii si de mari dimensiuni: campusuri universitare, hoteluri, centre comerciale, spatii industriale, terminale de tranport.

Bosch PRAESIDEO – cu peste 20.000 de instalari in intreaga lume, este certificat EN54-16 si proiectat pentru aplicatii de adresare publica, alarmare in caz de urgenta si evacuare. Destinat caldirilor administrative, campusurilor universitare, arenelor sportive, centrelor comerciale de mari dimensiuni, aeroporturi, gari.

Bosch PAVIRO – sistem certifcat EVAC EN54-16 pentru aplicatii PA/VA de dimensiuni mici si medii, dar si pentru muzica ambientala. Cladiri de birouri, scoli, hoteluri, aeroporturi regionale.

Bosch PLENA – sistem de mici dimensiuni folosit in special pentru muzica ambientala. Scoli, cinematografe, muzee, restaurante, baruri, cafenele, mici hoteluri si pensiuni, centre de conferinta, sali de sport, depozite.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru Adresare Publica si Alarmare Vocala, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor PA/VA/BGM cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Detectie Efractie, Control Acces, Sisteme Integrate de Securitate (PSIM), Detectie Incendiu, Stingere Incendiu, BMS.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Adresare Publica  si Alarmare Vocala in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Centre Culturale] Cinematograful „Bela Lugosi” Lugoj, Complexul Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, [Arene Sportive] Sala Polivalenta Bucuresti, Sala Polivalenta Cluj-Napoca, Stadionul Rapid Bucuresti, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Kaufland, MegaMall Bucuresti, ParkLake Shopping Center Bucuresti (2400 de difuzoare), [Cladiri de birouri] Multigalaxy, Nusco Tower, [Transporturi] Romatsa, C.F. Falciu, C.F. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de adresare publica?

Specialistii nostri in sisteme de siguranta va stau la dispozitie.

    Română