Ceasoficare

Ceasoficare

Ceasoficare

Solutii pentru masurarea, distribuirea si afisarea timpului

AVITECH are o veche experienta in proiectarea si instalarea sistemelor de masurare (cronometrare), distribuire si afisare sincronizata timpului.

Compania noastra ofera solutii de ceasoficare pentru cladiri de birouri si administrative, scoli, campusuri universitare, municipalitati, administratie publica, judecatorii, spitale, centre culturale, parcuri de amuzament, arene sportive, hoteluri, centre comerciale, banci, fabrici, platforme industriale, de logistica, aeroporturi, gari, centrale producatoare de energie, unitati militarizate.

Solutiile AVITECH au la baza echipamente si sisteme ale producatorilor francezi Gorgy si Bodet: ceasuri analog, digitale, ceasuri de interior, de exterior (outdoor), ceasuri florale, ceasuri de fatada, ceasuri stradale, ceasuri master, servere pentru sincronizarea timpului, difuzoare pentru anunturi, notificare si alarmare, tabele de scor pentru diferite sporturi, video display si cuburi video, platforme software pentru cronometraj.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru managementul timpului, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de masurare si gestionare a timpului cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorAdresare Publica si Alamare Vocala, Digital SignageBMS.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de ceasoficare?

Specialistii nostri in sisteme de ceasoficare va stau la dispozitie.

    Română