Comunicatii Industriale

Comunicatii Industriale

Comunicatii Industriale
Slider Image

COMUNICATII INDUSTRIALE

Firma AVITECH ofera gama completa de sisteme de comunicatii industriale si colaboreaza cu Commend International.

Sistemele de comunicatii industriale sunt proiectate pentru a rezista temperaturilor extreme, umezelii si mizeriei, dar si pentru a oferi comunicatii audio inteligibile chiar si in zone cu zgomote puternice. Acestea contribuie in mod semnificativ la imbunatatirea sigurantei si a fluxurilor de munca in diferite zone cu conditii extreme. Proiectat in jurul fiabilitatii maxime, a simplei functionari si a flexibilitatii,  hardware-ul robust este controlat de un software flexibil, ale carui functii si caracteristici respecta cerintele utilizatorului si normele legislative.

Solutiile de comunicatii industriale sunt folosite cu succes in numeroase proiecte si aplicatii industriale precum industria chimica, industria petroliera si cea metalurgica.  De asemenea, datorita caracteristicilor utile, statiile de interfonie pot fi utilizate si in porturi, canale, tuneluri, autostrazi.

Echipa de specialisti AVITECH ofera servicii de proiectare, instalare, punere in functiune, mentenanta si service a sistemelor de comunicatii industriale pentru clienti din diverse domenii.

Doresti oferta pentru instalarea sistemelor de comunicatii industriale?

Română