Pontaj

Pontaj

Time & Attendance

Solutii avansate pentru pontaj

AVITECH ofera variate solutii de verificare, integrate cu sistemele de control acces, pentru evidenta timpului de lucru al angajatilor.

Solutiile AVITECH sunt personalizate si adaptate cerintelor fiecarui domeniu de activitate, nevoilor specifice industriilor in care sunt utilizate: institutii de stat cu proceduri de securitate specifice, campusuri universitare si scolare, cladiri adminstrative ale municipalitatilor, spitale, centre culturale, muzee, arene sportive, hoteluri, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, cladiri de birouri, spatii industriale, spatii logistice, si nu in ultimul rand, infrastructuri critice in domeniile utilitatilor, transporturilor.

Sistemele noastre va permit sa aveti o evidenta a timpului de lucru al angajatilor dar si al vizitatorilor prin multiple si variate solutii de pontaj: mecanice, electronice, software, offline sau online, wireless sau cablate. Pot fi sisteme simple, individuale, pentru o singura locatie sau platforme enterprise scalabile, integrabile cu diverse sisteme in proiecte complexe.

Echipamente de inalta calitate, fiabile si durabile

Solutiile de acces oferite de AVITECH au la baza sisteme, echipamente si software produse de companii precum Paxton Access, Primion si Suprema.

Solutia de gestionare a timpului si a prezentei simplifica monitorizarea fisei de timp a angajatilor, calculul orelor de lucru si colectarea datelor privind timpul si prezenta. Autentificarea delegata este imposibila, deoarece este un sistem de gestionare a timplui si prezentei bazat pe biometrie si se pot configura diferite tipuri de program de lucru. Permite gestionarea resurselor umane, timpului si prezentei intr-un singur sistem.

Sistemele de pontaj pot fi biometrice, utiizand amprente digitale, scanari de iris si retina, geometria mainilor sau tehnologia de recunoastere a fetei. Tehnologia biometrica reprezinta un progres semnificativ in ceea ce priveste securitatea, deoarece demonstreaza fizic identitatea unei persoane.

Caracteristica de baza a solutiilor noastre este personalizarea software-ului in functie de nevoile specifice ale fiecarei organizatii astfel incat sa se obtina rezultatele dorite.

Dintre caracteristicile pe care le prezinta aceste software-uri pot fi enumerate:

  • interfata intuitiva;
  • incorporarea celor mai noi tehnologii de identificare;
  • asigurare nivel ridicat de securitate;
  • posibilitate integrare atat cu celelalte sisteme de securitate, cat si cu aplicatii (CRM, ERP, module de salarizare etc.);
  • posibilitate adaugare de cititoare fara sa necesite schimbarea echipamentelor, dar si extinderea cu usurinta a punctelor de acces;
  • includ o interfata personalizata pentru vizualizarea live a camerelor, a alarmelor si a elementelor de control;
  • se pot colecta, centraliza si arhiva date de pontaj pentru intocmirea de rapoarte, calculul salariilor si evaluarea personalului;
  • rapoartele se pot rula, salva si arhiva automat, definindu-se atat perioada, cat si zilele exceptate de la pontaj.
Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutiile de pontaj, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport Tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Detectie Efractie, Protectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate (PSIM), Sisteme Informatice, Detectie Incendiu, Building Management Systems, Iluminat inteligent.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Sisteme de pontaj in diverse domenii de activitate, printre care putem enumera: [Financiar-Bancar] Generali Romania, [Real Estate] Hermes Bussniess Campus, [Corporate] WNS Global Service Romania, Samsung Electronics Romania, Genpact Romania, [Industrie] Prio Foods, [Hotelier] Ramada Nord Hotel.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de pontaj?

Specialistii nostri in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română