Securitate Perimetrala

Securitate Perimetrala

Securitate Perimetrala

Solutii avansate pentru protectia zonelor si suprafetelor intinse

Protectia perimetrelor este foarte importanta mai ales cand vine vorba de bunuri pretioase, sectoare de inalta securitate si infrastructura critica. In protejrea perimetrului unei facilitati, apar doua provocari cheie pentru utilizatori.

Selectarea tehnologiei adecvate a senzorului de detectare pentru a aborda diferite cerinte pentru a gasi solutii compatibile si rentabile atunci cand caracteristicile sau amenintarile necesita utilizarea tehnologiilor senzorului stratificat.

Securitatea perimetrala ajuta la protejarea obiectivelor ce acopera o suprafata mare si a celor care necesita o protectie suplimentara impotriva tentativelor de efractie. Solutiile oferite de compania noastra functioneaza fara intreruperi, inclusiv in conditii meteorologice extreme, ajutand la detectarea intruziunilor inainte ca acestea sa patrunda in zona protejata, asigurand bunurile aflate in spatii deschise si detectand cu acuratete ridicata zona in care s-a declansat alarma.

Din punct de vedere al domeniilor de activitate, AVITECH ofera solutii de securitate perimetrala in special pentru infrastructuri critice, platforme industriale, logistice, depozite, agricultura, baze militare, cladiri administrative cu destinatie speciala, inchisori.

Detectarea perimetrului necesita echipamente robuste si fiabile, capabile sa functioneze in cele mai nefavorabile conditii meteorologice. Compania noastra ofera solutii bazate pe tehnologii avansate ce sunt disponibile pe piata pentru a satisface diverse nevoi specifice.

Echipamente si tehnologii de top

AVITECH propune o gama completa de sisteme de securitate perimetrala ce au la baza garduri inteligente, garduri electrice, cabluri ingropate, fibra optica, detectoare de socuri, sarma ghimpata cu lamele, bariere IR, bariere microunde, detectoare cu tehnologie duala, senzori termali, senzori automati, radare, sisteme de supraveghere si analiza video pentru protejarea obiectivelor ce acopera o suprafata mare si care necesita o protectie suplimentara impotriva tentativelor de efractie. Pentru furnizarea solutiilor de securitate perimetrala, AVITECH colaboreaza cu producatori de top din domeniu: Automatic Systems, Axis Communications, Bosch, Flir, Honeywell, Optex, Primion, Sorhea.

Garduri inteligente
Ofera o protectie atat fizica cat si de indepartare a agresorilor prin socurile produse de descarcarile electrice. Integritatea gardurilor este monitorizata si localizata permanent cu ajutorul echipamentelor de alarmare.

Fibra optica
Poate fi folosita pentru detectia vibratiilor unui gard. Detectia se realizeaza prin schimbarea modului de propagare al luminii transmise pe fibra optica. Acest sistem poate acoperi distante de pana la 2000m cu procesare la ambele capete.

Bariere IR
Utilizeaza tehnologia activa in infrarosu ce transmite si receptioneaza un fascicul de lumina. Barierele sunt folosite pentru a crea un perete de detectare imaterial si invizibil. Pot fi instalate atat in interior cat si in exterior.

Detector de socuri
Contine un traductor care transforma semnalele acustice in semnale electrice. Are caracteristica de a face intregul panou de gard sensibil si fiecare vibratie indusa de intruziune este detectata de senzor.

Detector outrigger
Sisteme de protectie perimetrala a caror functie principala este prevenirea fizica a intruziunilor. Sunt compuse din panouri detectoare care genereaza o alarma atunci cand cineva incearca sa le taie sau sa le darame.

Detectoare cu tehnologie duala
Asociaza un senzor infrarosu pasiv si o antena microunde. Alarma declansaza cand cele doua tehnologii detecteaza simultan o intruziune. Zona de detectie este bine delimitata de elemente constructive ale incaperii.

Detectie termica
Imaginile captate de detectoarele termice sunt procesate in timp real. In functie de configuratia site-ului si nivelul de securitate necesar in zona de detectare, orice intruziune declanseaza informatii de alarma.

Analiza Video
Permite luarea de decizii inteligente si are o eficienta imbunatatita. Toate acestea ajuta in acelasi timp la eliberarea resurselor si concentrarea pe simularea excelentei si cresterii.

Detector radar
Foloseste tehnologie avansata de radar si algoritmi inteligenti pentru a detecta intrusii care incalca zona securizata. Detecteaza miscarea si nu declanseaza alarme produse de umbre, raze de lumina, insecte sau animale.

Camere termale Flir
Destinate aplicatiilor de supraveghere pentru distante si arii mari, in conditii de vizibilitate scazuta si in conditii dificile de mediu. Folosite in aplicatii de paza perimetrala ca o tehnologie suplimentara de detectie, de la mare distanta.

Turnicheti full-height Automatic Systems
Pentru controlul accesului in zone care necesita nivel inalt de securitate. Proiectati pentru utilizare intensa si de lunga drata. Destinati in zone industriale, utilitati, energie, aeroporturi, unitati militare, arene sportive.

Bariere Automatic Systems
Realizate pentru a rezista vandalismului si pentru a proteja zonele sensibile. Sunt adesea folosite pentru a restrictiona accesul la baze militare, aeroporturi sau alte zone care necesita un novel ridicat de securitate.

Blocatoare Automatic Systems
Solutii de inalta securitate, anti-terorism pentru restrictionarea accesului vehiculelor neautorizate. Destinate zonelor militare, ambasadelor, aeroporturilor, cladirilor guvernamentale.

Bolarzi Automatic Systems
Solutii pentru blocarea accesului in spatii cu destinatii speciale, zone sensibile sau zone pietonale. Au avantajul ca pot continua sa functioneze si dupa un impact, atata timp cat nu depaseste excesiv limita tolerata de bolard.

Servicii complete, Proiecte la cheie

In domeniul sistemelor de securitate, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de securitate – Supraveghere Video, Detectie Efratie, Securitate Perimetrala, Control Acces, Intercom, Sisteme Integrate, atat intre ele cat si cu alte instalatii si sisteme ale cladirilor: Detectie Incendiu, Alarmare si Evacuare, Building Management System, Iluminat inteligent, Comunicatii, Sisteme informatice, Digital Signage.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de securitate perimetrala in diverse domenii de activitate: Liberty Galati, Odu Sibiu, Wenglor Sibiu, Enel, Enel Green Power, Mittal Steel Galati.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de securitate perimetrala?

Specialistii nostri in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    Română