Terminal X-Station 2 Suprema

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Suprema X-Station 2 este un terminal inteligent, versatil care accepta carduri RFID, acces mobil precum si coduri QR, oferind flexibilitatea maxima in ceea ce priveste optiunile de autentificare si proiectarea sistemului. Echipat cu proces de pornire sigur, Open Supervised Device Protocol (OSDP) si camere pentru jurnalele de imagini, X-Station 2 imbunatateste securitatea, protejand in acelasi timp datele utilizatorilor. Este usor de instalat, utilizat si intretinut cu functii precum Power over Ethernet (PoE), GUI intuitiva pe ecran tactil lat de 4” si grad de protectie IP65.

Terminal multi-tehnologie cu diverse optiuni de acreditare

X-Station 2 ofera multiple optiuni de acreditare ale cardurilor RFID, accesului mobil si codurilor QR, oferind flexibilitate maxima de proiectare a sistemului. Accesul mobil si autentificarea codului QR le permit utilizatorilor sa ramana fara card si fara griji, folosind smartphone-ul pe post de card de acces.

Terminale de control acces X-Station 2 Suprema pornind de la 524 EUR + TVA

Compatibilitate completa a cardului RFID

X-Station 2 este compatibil cu majoritatea tehnologiei existente a cardurilor RFID. Suporta atat RFID LF (125kHz), cat si HF (13,56MHz), precum si diverse tipuri de carduri, inclusiv EM, MIFARE, MIFARE Plus, iCLASS, DESFire si FeliCa.

Securitate imbunatatita si protectie a datelor

X-Station 2 protejeaza impotriva atacurilor malware si a incalcarilor de date cu un proces de boot sigur. Prin acceptarea OSPD, terminalul cripteaza comunicatia bidirectionala RS-458. Folosind camera incorporata, X-Station 2 poate capta, de asemenea, jurnale de imagini pentru securitate sporita.

Proiectat pentru implementare si gestionare usoara

X-Station 2 permite instalarea convenabila cu mai putine cabluri, acceptand Power over Ethernet (PoE) si diverse interfete precum Wiegand, RS-485, intrare TTL si releu. Cun un grad de protectie IP 65, X-Station 2 este etans la praf, rezistent la apa si usor de intretinut.

Capacitate extinsa pentru mai multi utilizatori si jurnale de securitate

Memoria mare a terminalului poate satisface chiar si nevoile companiilor mari. Flash-ul de 16 GB si memoria RAM de 1 GB pot gestiona pana la 500.000 de utilizatori, 5 milioane de jurnale de text si 50.000 de jurnale de imagini.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre terminalul X-Station 2 Suprema?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Română