CINE SUNTEM

AVITECH Co. SRL este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania de sisteme in domeniile instalatiilor, automatizarilor, sistemelor de securitate si siguranta, IT si comunicatii.
Compania noastra ofera solutii profesionale bazate pe echipamente de ultima generatie provenite de la parteneri de tehnologie renumiti in intreaga lume. Cel mai puternic atu al companiei sunt angajatii sai, care prin experienta, implicare si instruire continua asigura implementarea cu succes a celor mai complexe proiecte.
AVITECH ofera intotdeauna solutii "la cheie", care includ atat partea de echipamente si sisteme specifice, cat si toate serviciile necesare implementarii, integrarii si punerii lor in functiune. Mai mult, oferim tuturor clientilor posibilitatea de a-si pastra echipamentele functionale la parametrii optimi prin incheierea unor contracte de mentenanta personalizate.

AVITECH Co. SRL este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania de sisteme in domeniile Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Audio-Video, Infrastructura IT & Comunicatii, Sisteme Inteligente de Transport.

Compania noastra ofera solutii profesionale bazate pe echipamente de ultima generatie provenite de la parteneri de tehnologie renumiti in intreaga lume. Cel mai puternic atu al companiei sunt angajatii sai, care prin experienta, implicare si instruire continua asigura implementarea cu succes a celor mai complexe proiecte.

AVITECH ofera intotdeauna solutii ,,la cheie'', care includ atat partea de echipamente si sisteme specifice, cat si toate serviciile necesare implementarii, integrarii si punerii lor in functiune. Mai mult, oferim tuturor clientilor posibilitatea de a-si pastra echipamentele functionale la parametrii optimi prin incheierea unor contracte de mentenanta personalizate.

ISTORIC

1999   AVITECH a fost infiintata de Silvio Vitenstein cu sloganul ,,audio visual technologies" pentru a furniza pe piata romaneasca echipamente profesionale audio-video pentru conferinte. In doi ani de zile compania a devenit numarul 1 pe piata de sisteme integrate audio-video si videoconferinta.

2002   Compania a obtinut certificarea ISO 9001:2008.

2006   A fost infiintata divizia de sisteme de securitate fizica si protectie la incendiu.

2008   Crearea diviziei Mentenanta si Service.

2009   A fost infiintata divizia IT si comunicatii pentru a asigura suportul necesar integrarii de sisteme.

2014   S-a format departamentul de cercetare-dezvoltare si au fost accesate fonduri europene, care vor permite companiei dezvoltarea de solutii proprii in domenii de viitor.

2016   Firma a fost preluata de catre Anton Roescu, unul dintre cei doi angajati cu care a pornit compania in 1999 si de catre Valentin Dogaru.

COMPETENŢE

Treptat, in cei 20 ani de activitate AVITECH a adaugat in portofoliu noi solutii si si-a extins aria de compentente in domeniile: instalatii electrice, automatizari, sisteme de management pentru cladiri, sisteme de securitate fizica, sisteme de detectie incendiu, sisteme de stingere incendiu, sisteme medicale, audio-video, infrastructura IT si de comunicatii unificate, networking, data centere, securitate cibernetica, sisteme inteligente pentru transport, sisteme de parcare, ticketing.

ECHIPA

Entuziasm, ambitie si determinare. Acestea sunt atributele echipei noastre.

La AVITECH implicarea angajatilor confera certitudinea evolutiei pozitive a companiei si garantia reusitei oricarui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui. De aceea, investitia continua in dezvoltarea personala si profesionala a echipei de specialisti este o garantie a succesului companiei.

Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactiva reprezinta valorile solide de la baza activitatii noastre. In prezent, AVITECH are 165 de angajati: 54 ingineri, 63 tehnicieni si 48 specialisti in alte domenii precum economie, juridic, logistica si resurse umane.

Echipa noastra este o imbinare intre specialisti cu multi ani de experienta atat in cadrul companiei, cat si in domeniul lor de specializare si tineri ambitiosi, cu solide cunostinte teoretice si dornici de construirea unei cariere in domeniul tehnic.

Managementul organizatiei este asigurat de:

Madalin Neculaesei

Madalin Neculaesei

CEO
De profesie economist, Madalin este de 12 ani alaturi de compania AVITECH. Anterior a condus departamentul nostru de licitatii.
Adina Toma

Ovidiu Preda

COO
Ovidiu are o experienta de 16 ani in domeniile ingineriei si managementului de proiect si peste 10 ani in AVITECH.
Andrei Dobrica

Andrei Dobrica

CTO
Andrei lucreaza de 14 ani in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor si de 9 ani in AVITECH.
Viorica Pintiala

Viorica Pintiala

CFO
Viorica si-a inceput cariera in domeniul financiar in urma cu 20 ani, iar de trei ani face parte din echipa AVITECH. 

 

CERTIFICARI

Profesionalismul si expertiza companiei sunt subliniate si de numeroasele autorizatii, licente, certificari pe care le detine. De asemenea, AVITECH este membra unor prestigioase organizatii nationale si internationale de profil.

ACOPERIRE REGIONALA

AVITECH are sediul central si showroom-ul in Voluntari - Ilfov si o filiala in Cluj-Napoca.

Pentru o acoperire optima a teritoriului Romaniei si Republicii Moldova, compania are 15 centre regionale de suport tehnic in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Targu Mures, Chisinau, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti Sibiu si Timisoara.

Aceasta organizare ne permite sa oferim solutiile si serviciile noastre de instalari si mentenanta, oriunde in Romania si Republica Moldova, cu promptitudine, rapiditate si costuri reduse pentru clientii nostri, dar si sa implementam cu succes proiecte cu acoperire nationala in domenii precum telecomunicatii, bancar, utilitati, retail.

In plus, AVITECH asigura servicii de instalare si suport tehnic si in tari din vecinatatea Romaniei: Bulgaria, Georgia, Moldova Rep, Serbia si Ungaria.

 

harta acoperire avitech

 

R&D

AVITECH a creat in 2014 un departament de cercetare-dezvoltare in vederea extinderii zonei sale de competente si a conceperii de solutii proprii pentru domenii de viitor precum eficienta energetica, sisteme inteligente de transport, smart city, safe city, Internet of Things, realitate augmentata.

De asemenea, suntem in relatii stranse de colaborare pe teme de cercetare cu universitati de top din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi.

In prezent derulam mai multe proiecte de cercetare cu finantare europeana.Pentru a afla mai multe detalii despre aceste proiecte, click aici.

 

Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, acceseaza sectiunea Cariere, unde avem prezentate mai multe oportunitati.