CINE SUNTEM

AVITECH Co. SRL este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de sisteme în domeniile instalaţiilor, automatizărilor, sistemelor de securitate şi siguranţă, IT şi comunicaţii.

Compania noastră oferă soluţii profesionale bazate pe echipamente de ultimă generaţie provenite de la parteneri de tehnologie renumiţi în întreaga lume. Cel mai puternic atu al companiei sunt angajaţii săi, care prin experienţă, implicare şi instruire continuă asigură implementarea cu succes a celor mai complexe proiecte.

AVITECH oferă întotdeauna soluţii "la cheie", care includ atât partea de echipamente şi sisteme specifice, cât si toate serviciile necesare implementării, integrării şi punerii lor în funcţiune. Mai mult, oferim tuturor clienţilor posibilitatea de a-şi păstra echipamentele funcţionale la parametrii optimi prin încheierea unor contracte de mentenanţă personalizate.

ISTORIC

1999   AVITECH a fost înfiintaţă de Silvio Vitenstein cu sloganul "audio visual technologies" pentru a furniza pe piaţa romanească echipamente profesionale audio-video pentru conferinţe. În doi ani de zile compania a devenit numărul 1 pe piaţa de sisteme integrate audio-video şi videoconferinţă.

2002   Compania a obţinut certificarea ISO 9001:2008.

2006   A fost înfiinţată divizia de sisteme de securitate fizică şi protecţie la incendiu.

2008   Crearea diviziei Mentenanţă şi Service.

2009   A fost înfiinţată divizia IT şi comunicaţii pentru a asigura suportul necesar integrării de sisteme.

2014   S-a format departamentul de cercetare-dezvoltare şi au fost accesate fonduri europene, care vor permite companiei dezvoltarea de soluţii proprii în domenii de viitor.

2016   Firma a fost preluată de către Anton Roescu, unul dintre cei doi angajaţi cu care a pornit compania în 1999 şi de către Valentin Dogaru.

COMPETENŢE

Treptat, în cei 18 ani de activitate AVITECH a adaugat în portofoliu noi soluţii şi şi-a extins aria de compentenţe în domeniile: instalaţii electrice, automatizări, sisteme de management pentru clădiri, sisteme de securitate fizică, sisteme de detecţie incendiu, sisteme de stingere incendiu, sisteme medicale, audio-video, infrastructură IT şi de comunicaţii unificate, networking, data centere, securitate cibernetică, sisteme intelegente pentru transport, sisteme de parcare, ticketing.

ECHIPA

Entuziasm, ambiţie şi determinare. Acestea sunt atributele echipei noastre.

La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi garanţia reuşitei oricărui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui. De aceea, investiţia continuă în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti este o garanţie a succesului companiei.

Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide de la baza activităţii noastre. În prezent, AVITECH are 165 de angajaţi: 54 ingineri, 63 tehnicieni si 48 specialişti în alte domenii precum economie, juridic, logistică şi resurse umane.

Echipa noastră este o îmbinare între specialişti cu mulţi ani de experienţă atât în cadrul companiei, cât şi în domeniul lor de specializare şi tineri ambiţioşi, cu solide cunoştinţe teoretice şi dornici de construirea unei cariere în domeniul tehnic.

Managementul firmei este asigurat de:

Madalin Neculaesei

Madalin Neculaesei

CEO
De profesie economist, Mădălin este de 10 ani alături de compania AVITECH. Anterior a condus departamentul nostru de licitații.
Adina Toma

Adina Toma

COO
Adina are o experiență de 35 de ani în domeniile ingineriei si managementului de proiect și 6 ani de activitate în AVITECH.
Andrei Dobrica

Andrei Dobrica

CTO
Andrei lucrează de 12 ani în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor și de 9 ani în AVITECH.
Costin Briscan

Costin Briscan

CFO
Costin și-a început cariera în domeniul financiar în urmă cu 15 ani, iar de 2 ani s-a alăturat echipei noastre.

 

CERTIFICĂRI

Profesionalismul şi expertiza companiei sunt subliniate şi de numeroasele autorizaţii, licenţe, certificări pe care le deţine. De asemenea, AVITECH este membra unor prestigioase organizaţii naţionale şi internaţionale de profil.

ACOPERIRE REGIONALĂ

AVITECH are sediul central şi showroom-ul în Voluntari - Ilfov şi o filiala în Cluj-Napoca.

Pentru o acoperire optimă a teritoriului României şi Republicii Moldova, compania are 14 centre regionale de suport tehnic în Bucuresti, Alba Iulia, Bacau, Braşov, Cluj-Napoca, Chisinau, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploiești Sibiu şi Timişoara.

Această organizare ne permite să oferim soluţiile şi serviciile noastre de instalari si mentenanta, oriunde în România şi Republica Moldova, cu promtitudine, rapiditate şi costuri reduse pentru clientii nostri, dar şi să implementăm cu succes proiecte cu acoperire naţională in domenii precum telecomunicatii, bancar, utilitati, retail.

În plus, AVITECH asigură servicii de instalare și suport tehnic și în tari din vecinatatea Romaniei: Bulgaria, Georgia, Moldova Rep, Serbia si Ungaria.

 

harta acoperire avitech

 

R&D

AVITECH a creat în 2014 un departament de cercetare-dezvoltare în vederea extinderii zonei sale de competenţe şi a conceperii de soluţii proprii pentru domenii de viitor precum eficienţa energetică, sisteme inteligente de transport, smart city, safe city, Internet of Things, realitate augmentată.

De asemenea, suntem în relaţii strânse de colaborare pe teme de cercetare cu universităţi de top din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi.

În prezent derulăm mai multe proiecte de cercetare cu finanțare europeana.Pentru a afla mai multe detalii despre aceste proiecte, click aici.

 

Dacă doreşti să te alături echipei noastre, accesează secţiunea Cariere, unde avem prezentate mai multe oportunităţi.