Over 42,000 dedicated employees, working in 17 regional clusters around the global

Consultanta

In baza experientei dobandite in proiecte complexe, inginerii nostri va pot oferi consultanta tehnica de specialitate pentru intreg domeniul instalatiilor de curenti slabi.

Proiectare

AVITECH are un departament propriu de proiectare pentru instalatii electrice curenti slabi, cu ingineri autorizati ANRE, IGPR, IGSU, INSEMEX, AVIXA, ORNISS.

Procurare

In parteneriat cu producatorii pe care ii reprezentam, avem capacitatea financiara si logistica de a furniza si livra echipamente, materiale, pentru orice tip de proiect.

Instalare

AVITECH are capacitatea de a instala si pune in functiune cu echipe proprii, oriunde pe teritoriul Romaniei, echipamente, sisteme si instalatii electrice de curenti slabi.

Integrare Sisteme

Cu peste 20 de ani de experienta in proiecte complexe, avem astazi capacitatea tehnica de a integra si automatiza diferite tipuri de instalatii, sisteme, platforme software.

Mentenanta & Service

AVITECH Group are un dispecerat national in Voluntari, un centru pentru reparatii in Bucuresti si echipe de interventie si suport tehnic la nivel regional, in 14 orase.

Managed Services

Compania noastra ofera in regim as-a-Service, urmatoarele tipuri de solutii: administrare si securizare retele IT, digital signage, Audio-Video, securitate fizica si siguranta.

Ai nevoie de un furnizor capabil sa ofere solutii la cheie?

Română