Cariere

Ne mandrim cu oamenii nostri, pasionati si profesionisti

Plecand la drum in 1999 cu doar 2 angajati, AVITECH a ajuns astazi unul dintre cei mai importanti angajatori in domeniul instalatiilor de curenti slabi. Avem peste 200 de oameni in 15 orase importante ale tarii.
Ingineri cu profil electric, mecanic sau instalatii in constructii, tehnicieni, programatori, economisti contribuie la succesul si cresterea continua a companiei.
Pentru a ne sustine cresterea si dezvoltarea, suntem permanent in cautarea de noi colegi, oameni care sa ne impartaseasca valorile pe care le promovam:
1. Sa fim printre cei mai buni, sa nu renuntam niciodata, oricat de greu ne este.
2. Sa tintim cat mai sus si sa facem asta sa se intample. Ne concentram asupra oportunitatilor in detrimentul constrangerilor ce apar.
3. Punem pasiune in tot ceea ce facem si vrem sa facem totul, cat mai bine.
4. Invatam continuu, suntem intotdeauna la curent cu ultimele tehnologii.
5. Ne straduim sa ne intelegem cat mai bine partenerii – clienti sau furnizori, sa le oferim incredere si siguranta ca se pot baza pe noi.
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Daca vrei sa te dezvolti profesional in domeniul tehnologiilor de securitate, siguranta, automatizari sau IT&Comunicatii si sa-ti aduci contributia ta la proiecte importante din industrie, atunci te asteptam alaturi de noi, la AVITECH!

Esti proaspat absolvent si la inceput de drum. La AVITECH intri imediat intr-un program de pregatire sub indrumarea unor colegi cu experienta, poti testa echipamente si sisteme, poti pune in practica ce ai invatat, direct in proiecte de anvergura.

Esti un profesionist cu experienta. Vrei sa faci o schimbare importanta in cariera si cauti oportunitati de dezvoltare persoanala. Vino la AVITECH! Avem nevoie de tine pentru a creste mai departe, impreuna.

,,ELTEK mi-a oferit oportunitatea sa imi gasesc directia si sa ma dezvolt intr-o echipa unita, unde imi pot valorifica cunostintele. De asemenea mi s-a acordat sansa sa cresc si sa progresez ca proaspat absolvent al facultatii.”

,,Primii pasi catre o cariera de succes incep prin pasiunea de a-ti descoperi propriile abilitati si cu motivatia de a obtine cele mai bune rezultate. AVITECH mi-a oferit sansa de a face parte dintr-o echipa de profesionisti, imediat dupa terminarea facultatii.”

 

 

,,Pentru mine AVITECH reprezinta o provocare profesionala. Activitatea continua imi trezeste interesul de a acumula cat mai multe informatii noi. M-a facut sa devin mai increzatoare in capacitatea mea profesionala.“

,,In cadrul AVITECH am reusit sa ma dezvolt pe plan profesional, am beneficiat de cursuri de specialitate si am primit sustinerea pentru a termina studiile de master. Important pentru mine este ca fac parte dintr-o echipa unita de profesionisti.”

,,In cadrul companiei AVITECH am reusit sa ma dezvolt pe plan profesional, neavand experienta si fiind inca studenta, am primit instruirea necesara domeniului in care compania activeaza, am fost incurajata sa imi depasesc limitele, am obtinut cerificari si am urmat cursuri de specialitate, sub atenta indrumare a colegilor mei.”

,,Colaborarea cu AVITECH ma ajuta sa imi construiesc o cariera in domeniul Audio-Video, iar profesionalismul  de care da dovada aceasta companie imi ofera mediul propice pentru a-mi dezlvolta  noi abilitati, precum utilizarea soft-urilor de proiectare, exact ce mi-am dorit din facultate.”

,,Mi s-a oferit incredere, am raspuns cu loialitate. 15 ani de provocari: primul birou Eltek deschis la Cluj de unde am activat 2 ani, proiecte de referinta construite prin parteneri de incredere. Oameni frumosi, evenimente interesante, timp si informatie de calitate. ”

 

 

,,In cadrul companiei fastPark reusesc sa construiesc proiecte de succes, sa am aces la cea mai noua tehnologie, sa dezvolt relatii cu parteneri consacrati din intreaga lume si sa colaborezi cu colegi capabili si profesionisti.”

,,AVITECH m-a ajutat sa ajung profesionistul de astazi prin pregatirea de specialitate, suportul permanent si nemijlocit oferit si implicarea in proiecte de anvergura.”

Ce ofera AVITECH?

Mediu de dezvoltare

Structura organizationala in AVITECH este simpla, iar procedurile de lucru flexibile, favorizand initiativa si inventivitatea angajatilor. Sunt facilitate comunicarea eficienta, lucrul in echipa, asumarea si luarea deciziilor. Este incurajata inovarea, gasirea celor mai potrivite solutii. Totul pentru un climat propice de lucru si un mediu favorabil dezvoltarii.

Instruire continua

In cadrul companiei noastre exista posibilitatea de a participa frecvent in tara sau strainatate la expozitii specializate, conferinte, sesiuni de pregatire sustinute de catre producatori renumiti precum Axis, Bosch, Cisco, Flowbird, Fujitsu, Honeywell, Legrand, NEC, Schrack. Vei putea obtine certificate recunoscute international.

Satisfactii profesionale

La AVITECH, angajatii au acces rapid la instruire de calitate in domeniile in care activeaza, dar sunt si indrumati si incurajati sa se dezvolte pe plan personal. Ai posibilitatea sa pui in practica cunostintele acumulate in perioada studiilor sau in experientele anterioare, prin participarea la proiecte complexe, de anvergura nationala.

Promovare rapida

Compania noastra este recunoscuta pentru modul in care descopera oameni talentati, pasionati, autodeterminati, carora le pune dispozitie mijloace de instruire profesionala si dezvoltare personala. O dovada in acest sens o constituie echipa de management, formata din colegi care au crescut si evoluat in AVITECH.

Posturi disponibile

Daca vrei sa faci parte din echipa AVITECH si sa evoluam impreuna, trimite-ne un CV la cariere@avitech.ro.

Tehnician Service, Sisteme de Securitate
Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara

Deruleaza activitati de mentenanta si service pentru sistemele de securitate si siguranta * Certificare Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces * Experienta similara dovedita, minim 3 ani * Dorinta puternica de a asimila noi tehnologii * Contract pe perioada nedeterminata, salariu foarte motivant, bonuri de masa, diurne, ore suplimentare, bonusuri de performanta * Laptop, smartphone, scule, echipamente de protectie, masina de serviciu * Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire in vederea obtinerii de noi certificari, pentru cei care doresc sa evolueze profesional.

Aplica acum
Inginer Ofertare, Sisteme de Securitate
Elaborareza oferte pentru sisteme de securitate fizica (supraveghere video IP, protectie perimetrala, control acces, PSIM) * Acorda suportul tehnic echipei de vanzari si sustine solutiile clientilor companiei * Certificare Inginer pentru sisteme de securitate * Cunostinte temeinice IT&C * Experienta similara dovedita, minim 3 ani * Cunoasterea unora dintre solutiile Assa Abloy, Axis, Bosch, Cisco, Genetec, Honeywell, Milestone, Schrack, Siemens, UTC reprezinta un mare avantaj * Dorinta puternica de a asimila noi tehnologii * Pachet salarial foarte motivant, corespunzator experientei, specializarilor si certificarilor dobandite anterior; bonusuri de performanta * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Instalator Sanitare / Sisteme Stingere Incendiu
Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Timisoara

Participa la lucrari de executie, intretinere, remediere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere incendii * Experienta similara dovedita * Contract pe perioada nedeterminata, salariu competitiv, bonuri de masa, diurne, ore suplimentare, bonusuri de performanta * Laptop, smartphone, scule, echipamente de protectie, masina de serviciu * Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire in vederea obtinerii de noi certificari, pentru cei care doresc sa evolueze profesional.

Aplica acum
Inginer Proiectant, Instalatii Electrice
Bucuresti

Elaboreaza solutii tehnice, intocmeste proiecte in toate fazele conform normativelor si cerintelor clientilor * Realizeaza caiete de sarcini, memorii, documentatii, fise tehnice * Gestioneaza proiectele in implementare si acorda suport tehnic * Autorizare ANRE * Experienta similara dovedita, minim 3 ani * Dorinta puternica de a asimila noi tehnologii * Pachet salarial motivant, corespunzator experientei * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Inginer Achizitii, Electrice
Bucuresti

Gestioneaza intreg procesul de achizitionare de materiale si echipamente electrice necesare derularii proiectelor in executie: gasirea de noi furnizori, mentinerea bunelor relatii cu partenerii traditionali, verificarea stocurilor interne, cereri de oferta, analiza ofertelor, negociere, contractare, transport si livrare in locatiile solicitate, verificarea actelor de receptie a marfurilor * Studii superioare tehnice, profil electric * Abilitati foarte bune de organizare, planificare, coordonare si comunicare * Abilitati de negociere * Experienta similara dovedita, minim 5 ani * Pachet salarial motivant, corespunzator experientei * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Inginer Derulator Contracte, Instalatii
Bucuresti

Gestioneaza derularea contractelor companiei, de la semnare si pana la finalizarea acestora * Urmareste si coordoneaza in cadrul derularii unui contract activitati precum: logistica organizarii de santier; negocierea acordurilor de subcontractare, asigurarea personalului tehnic si logistic necesar derularii in bune conditiuni a contractului; aprovizionarea, avizarea si livrarea in santiere a materialelor si echipamentelor; intocmirea situatiilor de lucrari, facturarea si incasarea acestora; ordonarea si livrarea documentatiei tehnice necesare inchiderii proiectului * Urmareste buna comunicare intre departamentele companiei implicate in derularea contractului, comunicarea dintre companie si subcontractanti si furnizori, comunicarea cu clientul * Studii superioare tehnice * Abilitati foarte bune de organizare, coordonare si comunicare * Experienta similara dovedita, minim 3 ani * Pachet salarial motivant, corespunzator experientei * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Inginer Ofertare, Networking
Concepe solutii si elaboreaza oferte in domeniul networking * Acorda suportul tehnic echipei de vanzari si sustine solutiile clientilor companiei * Cunostinte profunde de retelistica * Certificari CISCO in domeniul retelelor si al securizarii acestora * Experienta similara dovedita (inginer ofertare / arhitect solutii informatice / product manager networking / inginer de retea), minim 3 ani * Dorinta puternica de a asimila noi tehnologii * Pachet salarial foarte motivant, corespunzator experientei, specializarilor si certificarilor dobandite anterior; bonusuri de performanta * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Inginer Arhitect Solutii, IT&Comunicatii
Concepe solutii si proiecteaza arhitecturi informatice ce includ hardware, networking, comunicatii unificate, securitate, servicii * Asigura consultanta si suport de specialitate pentru integrarea de sisteme in proiectele companiei care cuprind componente diferite precum IT&Comunicatii, securitate, siguranta, automatizari, platforme software de integrare * Cunostinte globale de infrastructura IT&C * Certificari obtinute de la producatori precum Cisco, Dell, Fortinet, Fujitsu, HP, Intel, Microsoft, VMWare * Experienta in implementarea de arhitecturi software bazate pe API si microservicii * Experienta similara dovedita, minim 5 ani * Viziune asupra evolutiei sistemelor informatice, dorinta puternica de a asimila noi tehnologii * Pachet salarial foarte motivant, corespunzator experientei, specializarilor si certificarilor dobandite anterior; bonusuri de performanta * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Inginer Vanzari, Solutii IT&Comunicatii
Bucuresti

Concepe si promoveaza activ solutii IT&C (Hardware, Networking, Comunicatii Unificate, Securitate, Servicii) catre clientii companiei * Asigura consultanta si suport de specialitate pentru alte proiecte ale companiei ce includ si o componenta IT&C * Certificari obtinute de la producatori precum Cisco, Dell, Fortinet, Fujitsu, HP, Intel, Microsoft, VMWare * Experienta similara dovedita, minim 3 ani * Dorinta puternica de a asimila noi tehnologii * Pachet salarial motivant corespunzator experientei, corelat cu realizarile; bonusuri de performanta * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum
Business Development Manager
Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova, Oradea, Timisoara

Stabileste si dezvolta relatii cu clienti cheie ai companiei * Promoveaza activ compania, prezinta solutiile si serviciile acesteia * Cunoasterea profunda a mediului de afaceri din Romania in domenii precum investitii guvernamentale, municipalitati, sanatate, educatie, cultura, ospitalitate, real estate, utilitati, industrie, logistica, transporturi, constructii, instalatii, IT&Comunicatii * Foarte buna intelegere a aspectelor tehnice si comerciale * Experienta similara dovedita, minim 5 ani * Pachet salarial motivant corespunzator experientei, corelat cu realizarile; bonusuri de performanta * Suport pentru instruire profesionala continua si dezvoltare personala in cadrul companiei.

Aplica acum

Te asteptam alaturi de noi, sa evoluam impreuna!

Română