Solutii

  • Toate
  • Automatizari
  • IT&Comunicatii
  • Securitate
  • Siguranta

Supraveghere Video

Camere video de inalta rezolutie si calitate pentru orice tip de mediu, sisteme de inregistrare si management video, software pentru analiza datelor, securitate si protectie date, sisteme de vizualizare dispecerate.

Securitate Perimetrala

Sisteme si tehnologi de inalta securitate; gama completa de senzori de exterior, bariere, fibra optica, garduri inteligente, radare; sisteme de alarmare; solutii IP, integrare in platforme de management.

Control Acces

Control acces auto, pietonal, Porti automate, Bariere, Bolarzi; Usi de securitate, Porti glisante, rotative, Porti rapide, Turnicheti; Sisteme electronice de control acces; Sisteme biometrice, Integrare sisteme.

Pontaj

Solutii de pontaj electronic simple sau integrate cu sistemul de control acces, sistemul de salarizare, ERP; evidentierea timpului de lucru al anagajatilor pentru planificarea turelor si concediilor.

Sisteme Integrate

Platforme software pentru integrarea tuturor componentelor si sistemelor de securitate, a infrastructurii IT&C, a instatiilor cladirilor (PSIM); Interfata utilizator extinsa pentru control, detectare si rezolvare incidente.

BMS

Solutii avansate de control si management al instalatiilor si sistemelor din cladiri – HVAC, electrice, securitate, siguranta; Minimizarea costurilor de operare; Eficienta energetica; Cresterea gradului de confort si siguranta.

Iluminat Inteligent

Solutii pentru control iluminat; Sisteme DALI scalabile si deschise pentru integrarea in instalatiile electrice; Tehnologii wireless sau care necesita cablare; Reduceri la consumul de energie electrica de pana la 75%.

Detectie Incendiu

Gama completa de solutii pentru detectia de incendiu; Detectoare de incendiu, de fum, de flacara, Detectie prin cablu senzitiv, Detectie prin aspiratie, Camere video termale; Solutii de integrare pentru aplicatii specifice.

Adresare Publica

Sisteme de adresare publica, alarmare si evacuare vocala, sonorizare (PA/VA/BGM); Arhitecturi variate, sisteme compacte pentru aplicatii de mici dimensiuni si platforme digitale pentru proiecte complexe.

Intercom

Echipamente cu fiabilitate ridicata, adaptate mediului industrial, pentru conectarea sistemelor de productie; Retele IoT; Comunicatii operationale; Solutii securitate date si integritate procese.

Data Center

Constructie, amenajare si dotare centre de date; Climatizare; Instalatii electrice; Securitate fizica; Protectie la Incendiu; Infrastructura IT&C; Monitorizare, Control, Solutii management infrastructura.

Networking

Retelele informatice joaca un rol crucial in activitatea companiilor si institutiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Ele conecteaza, controleaza si monitorizeaza toate comunicatiile interne.

Digital Signage

Solutii complete de afisare indoor si outdoor – Display, Videowall; Sisteme Interactive; Infrastructura IT&C; Solutii pentru distributia si managementul continutului media; Customer Experience.

Ceasoficare

Solutii IP pentru masurarea si vizualizarea timpului; Ceasuri analog, digitale, de interior, exterior; Servere pentru sincronizare in retele de afisare; Sisteme audio pentru alerte; Cronometraj sportiv, tabele de scor.

Sonorizare

Sisteme de sonorizare sali de conferinta, amfiteatre, sali de spectacol, arene sportive, centre comerciale, aeroporturi, gari; Microfoane; Amplificatoare, Procesoare de sunet, Mixere audio; Incinte acustice.

Cauti un contractor pentru executia instalatiilor de curenti slabi?

Română