Detectie Incendiu

Detectie Incendiu

Detectie Incendiu

Cele mai eficiente solutii pentru prevenirea dezastrelor

Cu cat mai repede se face detectia unui incendiu, cu atat mai bine se poate actiona in vederea evitarii unui dezastru. Detectia timpurie si cu acuratete a inceputului de incendiu este esentiala pentru eliminarea sau limitarea pagubelor materiale, a eventualelor pierderi de vieti omenesti.

 

De peste 12 ani, AVITECH ofera solutii pentru detectarea timpurie a incendiilor si are o vasta experienta in instalarea de sisteme diferite, provenite de la importanti producatori in domeniu precum Honeywell (Esser), Bosch, Schrack Seconet, Siemens, UTC, Polon-Alfa, Wagner, Flir. Datorita acestei experiente indelungate, compania noastra este capabila sa ofere clientilor parteneri cele mai eficiente si flexibile solutii din punct de vedere al raportului pret/calitate, nefiind constransi de utilizarea unui singur sistem sau a unei anume tehnologii.

Gama completa de solutii de detectie a incendiilor, specifice unor aplicatii si medii diferite: detectie punctuala, detectie prin aspiratie, detectie prin cablu senzitiv, detectie IR, detectie video. Aceste solutii se folosesc individual sau integrat, personalizat in functie de destinatia spatiului pe care il protejeaza: cladiri de birouri sau administrative, campusuri universitare sau scolare, spitale, centre culturale, sali de spectacol, cinematografe, muzee, biblioteci, arhive, hoteluri, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, complexuri si hale industriale, hale de depozitare, infrastructura critica, baze militare.

Echipamente si tehnologii de top

Solutiile pentru detectia de incendiu oferite de AVITECH au la baza cele mai noi si mai sigure tehnologii de detectie inglobate in echipamente fiabile, de inalta calitate: detectori de fum, temperatura, flacara, gaz metan, monoxid de carbon; sistem detectie fum prin aspiratie; sistem detectie fum pe baza de imagini (OSID); camere termale; camere video IP; centrale adresabile, conventionale; sirene, butoane; infrastructura IT&C; platforme software pentru managementul alarmelor si echipamentelor din sistem.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru Detectia de Incendiu, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

AVITECH poate proiecta si instala sisteme de detectie incendiu care sa corespunda unor diferite standarde: IGSU, VdS, FM.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de detectie incendiu cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Control Acces, Sisteme Integrate de Securitate (PSIM), Alarmare Vocala, Stingere Incendiu, BMS.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Detectie Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, [Centre Comerciale, Retail] Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industrie] Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, [Transporturi] CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele pentru detectie incendiu?

Specialistii nostri in sisteme de siguranta va stau la dispozitie.

    Română