Supraveghere Video

Supraveghere Video

Supraveghere Video

Solutii video IP pentru sisteme de securitate eficiente si versatile

Componenta importanta a unui sistem de securitate eficient – Supravegherea Video ocupa un rol important intre solutiile oferite de AVITECH partnerilor sai. Compania noastra integreaza o gama larga de camere video, sisteme de inregistrare si software in solutii ce imbunatatesc eficienta sistemului de securitate in ansamblul lui, maresc gradul de siguranta si reduc semnificativ costurile de operare.

supraveghere-video

Noile sisteme video IP din portofoliul AVITECH se caracterizeaza prin calitatea inalta a imaginilor video (rezolutii de pana la 4K ultra HD) chiar si in conditii de iluminare scazuta, cerinte mai reduse si implicit mai putin costisitoare din punct de vedere financiar privind stocarea si comunicatiile de date. De asemenea, sunt capabile sa culeaga o cantitate mare de informatii, sa le interpreteze direct la sursa si in acelasi timp sa le pastreze la inalte standarde de securitate.

Pe langa imbunatatirea substantiala a nivelului de siguranta, sistemele de Supraveghere Video IP ofera si alte avantaje proceselor de business precum alerte generate de anumite situatii, informatii ce pot ajuta la luarea unor decizii privind bunul mers al operatiunilor sau alocarea de resurse. Datele furnizate de noile sisteme IP pot fi acum integrate cu usurinta si in alte sisteme.

Din punct de vedere al domeniilor de activitate AVITECH ofera solutii de Supraveghere Video pentru municipalitati, campusuri, spitale, centre culturale, arene sportive, hoteluri, centre comerciale, cladiri de birouri, spatii industriale, spatii logistice, transporturi, utilitati.

management milestone
Echipamente si tehnologii de top

Solutiile de Supraveghere Video promovate si implementate de AVITECH se bazeaza pe tehnologii, sisteme, echipamente si software dezvoltate de cei mai importanti producatori: Axis, Bosch, Cisco, Fujitsu, Hikvision, Milestone, NEC, Qognify, Room Dimensions, VuWall.

Gama de produse pentru Supraveghere Video comercializate de AVITECH este cuprinzatoare si variata, adaptata tuturor tipurilor de proiecte si aplicatii. Include camere video IP fixe (bullet, box, dome), PTZ, camere termale, camere speciale pentru medii explozive, camere on-board pentru mijloace de transport, camere panoramice, carcase de protectie pentru diferite medii industriale, infrastructura IT&Comunicatii – retele date/voce, networking, componente hardware, recordere video IP, sisteme de stocare date, statii de lucru, servere, software de management video si analiza video, video display, videowall, controlere si procesoare video, elemente de mobilier ergonomic si accesorii pentru dispecerate.

In materie de aplicatii video dezvoltate pe sistemele CCTV oferim solutii pentru managementul fluxului de clienti, numarare de persoane, gradul de ocupare din spatii si cladiri, protectie perimetrala, LPR, stationare si parcare nepermise, recunoastere faciala.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru Supraveghere Video, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Supraveghere Video in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Universitati, Scoli] Universitatea Politehnica Bucuresti – Campus,  Universitatea Politehnica Bucuresti – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, [Centre Comerciale, Retail] Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industrie] Liberty Galati, Odu Sibiu.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de supraveghere video?

Specialistii nostri in sisteme de securitate va stau la dispozitie.

    poza formular supraveghere video
    Română