Solutions

  • Toate solutiile
  • Automation
  • IT&Communications
  • Parking
  • Security
  • Safety

Video surveillance

Camere video de inalta rezolutie si calitate pentru orice tip de mediu, sisteme de inregistrare si management video, software pentru analiza datelor, securitate si protectie date, sisteme de vizualizare dispecerate.

Burglary Detection

Sisteme inteligente de detectare a intruziunilor pentru diferite tipuri de aplicatii, de la proiecte reduse la complexe; gama completa de senzori cu tehnologii avansate de detectare; sisteme de alarmare.

Perimeter Security

Sisteme si tehnologi de inalta securitate; gama completa de senzori de exterior, bariere, fibra optica, garduri inteligente, radare; sisteme de alarmare; solutii IP, integrare in platforme de management.

Access Control

Control acces auto, pietonal, Porti automate, Bariere, Bolarzi; Usi de securitate, Porti glisante, rotative, Porti rapide, Turnicheti; Sisteme electronice de control acces; Sisteme biometrice, Integrare sisteme.

Timekeeping

Solutii de pontaj electronic simple sau integrate cu sistemul de control acces, sistemul de salarizare, ERP; evidentierea timpului de lucru al anagajatilor pentru planificarea turelor si concediilor.

Intercom systems

Sisteme de audio-si/sau video-interfonie IP versatile, durabile; Solutii de comunicatii rezidentiale si comerciale; Integrare cu sisteme de control acces, supraveghere video, sisteme pentru parcari.

Integrated Systems

Platforme software pentru integrarea tuturor componentelor si sistemelor de securitate, a infrastructurii IT&C, a instatiilor cladirilor (PSIM); Interfata utilizator extinsa pentru control, detectare si rezolvare incidente.

BMS

Solutii avansate de control si management al instalatiilor si sistemelor din cladiri – HVAC, electrice, securitate, siguranta; Minimizarea costurilor de operare; Eficienta energetica; Cresterea gradului de confort si siguranta.

Iluminat Inteligent

Solutii pentru control iluminat; Sisteme DALI scalabile si deschise pentru integrarea in instalatiile electrice; Tehnologii wireless sau care necesita cablare; Reduceri la consumul de energie electrica de pana la 75%.

Fire Detection

Gama completa de solutii pentru detectia de incendiu; Detectoare de incendiu, de fum, de flacara, Detectie prin cablu senzitiv, Detectie prin aspiratie, Camere video termale; Solutii de integrare pentru aplicatii specifice.

Adresare Publica

Sisteme de adresare publica, alarmare si evacuare vocala, sonorizare (PA/VA/BGM); Arhitecturi variate, sisteme compacte pentru aplicatii de mici dimensiuni si platforme digitale pentru proiecte complexe.

Extinguish Fire

Gama completa de solutii pentru limitarea si stingerea incendiilor, conforme cu normele FM, IGSU, VdS; Stingere cu aerosoli, cu gaze, cu ceata de apa, apa, spuma; Sisteme pentru reducerea nivelului de oxigen.

Off-Street parking

Instalatii; Sisteme automate pentru parcari, Bariere, solutii LPR, Sisteme de Ghidare si Informare; Digital Signage; Solutii de plata; Aplicatia mobila UPPARK; Solutii de integrare si administrare a parcarilor.

On-Street parking

Senzori locuri de parcare; Sisteme de Ghidare (wayfinding); Parcometre; Aplicatia mobila UPPARK; Solutii pentru verificare plata si amenzi; Supraveghere video; Solutii de integrare si administrare a parcarilor.

Networking

Infrastructura IT&C adaptata noilor cerinte impuse de dinamica mediului de afaceri; Retele care conecteaza orice; Retele locale; Retele wireless; Solutii pentru mobilitate; Conectivitate de inalta securitate.

Ind. Communications

Echipamente cu fiabilitate ridicata, adaptate mediului industrial, pentru conectarea sistemelor de productie; Retele IoT; Comunicatii operationale; Solutii securitate date si integritate procese.

Colaborare

Comunicatii Unificate date,voce,video, aplicatii mobile; Audio/Video Conferinte; Gama completa de echipamente, de la terminale pentru lucru individual la sisteme pentru dotarea salilor de intalniri.

Data Center

Constructie, amenajare si dotare centre de date; Climatizare; Instalatii electrice; Securitate fizica; Protectie la Incendiu; Infrastructura IT&C; Monitorizare, Control, Solutii management infrastructura.

Hardware

Gama completa de echipamente; Infrastructura – Servere, Stocare, sisteme UPS, Retelistica, Securitate; Statii de lucru desktop, POS; Solutii mobile – notebook, smartphone, tablete, dispozitive wearable; Periferice – Printere, Scanere, Monitoare.

Data Security

Solutii avansate pentru protectia infrastructurii IT&C, a sistemelor de securitate fizica, a instalatiilor cladirilor. Consultanta pentru intelegerea si depistarea celor mai recente amenintari ce pun in pericol activitatea companiilor si institutiilor.

Dezvoltare Software

Aplicatii web sau mobile Android si iOS ce ofera functionalitati suplimentare sistemelor integrate existente in piata; Aplicatii tip serviciu pentru comunicarea intre sisteme diferite; Reduceri de costuri pastrand sistemele existente.

Solutii de Plata

Automate de plata pentru bilete; Parcometre; Solutii de plata mobile, on-line; Integrare ticketing cu sisteme de control acces; Solutii pentru arene sportive, parcuri tematice, muzee, centre culturale, municipalitati.

Digital Signage

Solutii complete de afisare indoor si outdoor – Display, Videowall; Sisteme Interactive; Infrastructura IT&C; Solutii pentru distributia si managementul continutului media; Customer Experience.

Time Management

Solutii IP pentru masurarea si vizualizarea timpului; Ceasuri analog, digitale, de interior, exterior; Servere pentru sincronizare in retele de afisare; Sisteme audio pentru alerte; Cronometraj sportiv, tabele de scor.

Audio-Video

Sisteme pentru conferinte; Sonorizari; Solutii Video; Display, Videoproiectie, Videowall; Integrare de sisteme; Amenajari Sali de Curs, Intalniri, Conferinta, Cinema, Teatru, Dispecerate NOC/SOC, Arene Sportive.

Customer Experience

Solutii de ghidare si informare (wayfinding); Digital Signage; Managementul fluxului de utilizatori; Analiza traficului; Solutii de evaluare a satisfactiei clientilor; Sisteme interactive; Aplicatii mobile personalizate.

Sisteme De Sonorizare

Difuzoare potrivite acustic și estetic; Sisteme de sonorizare live profesionale; Boxe portabile de cea mai inalta calitate pentru performante maxime; Microfoane ergonomice si durabile.

Cauti un contractor pentru executia instalatiilor de curenti slabi?

English
English Română