Tehnologii Milestone pentru Viitorul Smart City

Pana in 2050, aproximativ 70% din populația lumii va locui in orase, punand o presiune imensa pe infrastructura. Iar problemele ce decurg de aici trebuie abordate de pe acum, explorand posibilitatile oferite de tehnologia video conectata.

Inovatia a extins sfera de utilizare a tehnologiei video si, odata cu trecerea la 5G, tot mai multe dispozitive interconectate pot fi adaugate acum la internet – cunoscute sub denumirea de internet of things (IoT).

Avand in vedere acest lucru, tehnologia video poate fi utilizata pentru a monitoriza o mare varietate de elemente importante dintr-un oras inteligent. Aceste elemente pot varia de la masuri de calitate a aerului si solutii de siguranta pana la prevenirea vandalismului si managementul traficului.

Investitia in tehnologia video pentru aplicarea acestor tipuri de controale le permite celor care gestioneaza orase (si chiar cladiri) inteligente sa actioneze asupra schimbarilor survenite intr-un mod nou, mult mai eficient, in timp real si pe baza de informatii precise, colectate de sistemele video.

Sistemele inteligente de transport pot fi incorporate in infrastructura de transport pentru a imbunatati mobilitatea si siguranta. Camerele si senzorii instalati pe sosele si poduri vor colecta informatii de trafic in timp real, transmise apoi autoritatilor locale, care pot analiza tendintele de trafic pe termen lung, pentru a lua decizii informate privind planurile de transport. In plus, tehnologia video se poate conecta la indicatoarele electronice pentru a gestiona procese precum deschiderea/inchiderea benzilor de circulatie sau modificarea limitelor de viteza.

Tehnologia video se poate conecta la algoritmi care sa trimita feedback catre alte elemente smart pentru a face orasele (si cladirile) cat mai eficiente posibil. De exemplu, utilizarea tehnologiei video in gestionarea traficului are un impact mai mare si mai pozitiv asupra reducerii congestionarii decat construirea de noi drumuri.

Cu cat vedem mai mult, cu atat orasele noastre devin mai inteligente

Pentru o calitate mai buna a vietii urbane, este timpul sa exploatam intregul potential al tehnologiei video bazate pe date – cu medii mai sigure, infrastructuri ce functioneaza mai bine sau cu strazi si spatii publice mai curate.

Tehnologia video vine cu solutii noi la probleme mai vechi, cum ar fi criminalitatea, congestia si poluarea. Permite raspunsuri proactive, oferind in acelasi timp informatii pentru a face imbunatatiri de lunga durata.

Avand la baza software-ul de gestionare video XProtect al platformei deschise Milestone, beneficiati de flexibilitatea de a crea solutii video end-to-end care vor rezolva acele provocari ce tin de siguranta orasului.

In Romania, solutiile Milestone se vand prin intermediul AVITECH. Colaborarea cu compania daneza s-a concretizat intr-un parteneriat pentru proiecte de infrastructura critica si in certificarea AVITECH ca Partener Premium al Milestone. Aceasta inseamna ca AVITECH este recunoscuta pentru cel mai inalt nivel de instruire si certificare in proiectarea, instalarea si configurarea unei solutii Milestone. Partenerii Platinum pot vinde intreaga gama de produse si au o experienta vasta cu solutiile Milestone.

Tehnologie video conectata, pentru orase sigure

Datele video sunt acum mai disponibile ca oricand. Solutiile video inteligente va permit actiuni mai rapide, datorita informatiilor oferite de analizele avansate.

Creati o perceptie completa asupra situatiei mediilor urbane complexe prin utilizarea managementului video centralizat, pentru a conecta dispozitive, sisteme si site-uri dispersate.

Solutiile video va pot ajuta sa atingeti obiectivele de siguranta in orase, de la servicii de naveta la medii mai sigure si mai curate. Toate sunt concepute pentru ca locuitorii orasului sa poata beneficia de ele.

Rezolvati provocarile urbane cu solutii video

Siguranta, mobilitatea si sustenabilitatea sunt piese diferite ale aceluiasi puzzle. Puse impreuna, ofera o solutie completa de oras sigur.

Safety

Pentru a trai, a munci si a-si creste copiii fara griji, locuitorii oraselor trebuie sa se simta in siguranta.

Tehnologia video permite autoritatilor urbane sa imbunatateasca siguranta la nivel general: de la supraveghere si constientizarea situatiilor pana la gestionarea multimilor si analize predictive.

Folosind XProtect ca nucleu video conectat, fortele de ordine, serviciile de urgenta, operatorii de securitate si alti factori pot reactiona mai rapid la incidente.

Mobilitate

Fie ca ajuta la salvarea de vieti pe sosele sau doar usureaza naveta pentru cei ce merg zilnic la munca, tehnologia video are un rol major in mobilitatea urbana.

Multe autoritati urbane folosesc deja datele si analizele furnizate de surse video pentru a minimiza accidentele si pentru a imbunatati mobilitatea generala a orasului. Aceasta include identificarea modelelor si tendintelor pentru imbunatatirea fluxului de trafic, decongestionarea nodurilor de transport si multe altele.

Sustenabilitate

In sustenabilitatea urbana, tehnologia video ajuta orasele sa isi reduca impactul, protejand locuitorii de diferitele tipuri de amenintari.

Multe orase apeleaza la monitorizare video si alerte pentru a monitoriza poluarea, nivelurile apelor si alte evenimente naturale. Intre timp, tehnologia video eficientizeaza si serviciile municipale, precum gestionarea deseurilor si alimentarea cu apa. Toate acestea contribuie la calitatea vietii rezidentilor, oferind, totodata, economii de energie si costuri.

Construiti sistemul de supraveghere pe o baza solida cu Milestone Xprotect

Cand investiti intr-un sistem de supraveghere video, investiti in mult mai mult decat in echipamente hardware si software. Investiti in siguranta pentru casa, afacerea, oamenii si bunurile dvs., astfel incat sa puteti proteja ceea ce conteaza cel mai mult.

Alegerea XProtect de la Milestone ca fundatie inseamna alegerea unui VMS dezvoltat de experti inovatori in supraveghere, care lucreaza pentru a rezolva provocarile actuale si de viitor. De peste 20 de ani pe piata, XProtect s-a dovedit raspunsul potrivit pentru mai mult de 500.000 de clienti din intreaga lume – de la magazine la universitati, de la stadioane la orase.

Personalizabil

Software-ul nostru. Solutia ta. Pentru ca fiecare operatiune este diferita, stim ca nu exista o solutie universala, atunci cand e vorba de supraveghere video. De aceea, XProtect adopta o abordare de tipul Open Platform.

Scalabil

Software creat pentru azi si pentru maine. Supravegherea video vine in toate formele si dimensiunile, de la camere locale pana echipamente raspandite la nivel global. Atunci cand trebuie ajustat sau extins set-up-ul initial, XProtect este scalabil.

User-friendly

Sistem avansat, utilizare simpla. XProtect este conceput atat pentru simplitate, cat si pentru sofisticare, oferind operatorilor posibilitatea de a controla instantaneu orice situatie. XProtect este conceput pentru a fi simplu de invatat si usor de utilizat, fara a compromite capacitatile avansate.

Sigur

Securitate pe care va puteti baza. XProtect a fost creat avand la baza trei standarde importante de siguranta: prin proiectare, prin implicit si prin implementare. De aceea, vine cu o serie de mecanisme de securitate care mentin sistemul si datele protejate impotriva amenintarilor interne si externe.

Fiabil

Liniste 24/7
Companiile cu operatiuni 24/7 depind de supraveghere constanta si fiabila zi de zi. Aceasta este o responsabilitate imensa.

Servicii complete. Proiecte la cheie

AVITECH provides full range of services for Video surveillance:Consultancy, Design, Equipment Supply, Installation, Programming Maintenance and Technical Support. Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor nou instalate cu cele deja existente.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Supraveghere Video in diverse domenii de activitate, precum: [Universities, Schools] Universitatea Politehnica Bucuresti – Campus, Universitatea Politehnica Bucuresti – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti; [Shopping Centers , Retail] Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti; [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Business Park Bucharest, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Industry] Liberty Galati, Odu Sibiu.

On the same topic

Doriti mai multe informatii despre solutiile Milestone?

Specialistii AVITECH in solutii de supraveghere video va stau la dispozitie

    English